Kouvadomania

Απρ 242 λεπτά

AEK - Παναθηναϊκός με 13.00!

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, με το Αθηναϊκό ντέρμπι κορυφής ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League. Η ΑΕΚ συγκρούεται με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και το αποτέλεσμα θα κρίνει την αλλαγή σκυτάλης ή μη στην κούρσα του τίτλου.
 
Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66 «φωτογραφίζει» ότι το ντέρμπι κορυφής θα χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις.
 
Η ομάδα μας μελέτησε και ετοίμασε για εσάς την αγαπημένη πρόταση Bet Builder για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.


 
Η ΑΕΚ την Κυριακή νίκησε 1-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ο Άμραμπατ στην 100η συμμετοχή του έκρινε το ματς και το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η 3η σερί νίκη στα Playoffs που θα την φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Ο Ματίας Αλμέιδα ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Λιβάι Γκαρσία και στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας. Εκεί φέτος η «Ένωση» στα ματς της Super League είναι αήττητη με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην «Αγιά Σοφιά» θα παίξει τα ρέστα του για το «τρίποντο», αφού με νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» μετράει 4 σερί νίκες στα Playoffs και την Κυριακή νίκησε (0-5) μέσα στη Λαμία με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη, Μπακασέτα. Ο Φατίχ Τερίμ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΚ και μετράει μια ισοπαλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια νίκη (2-1) στη Λεωφόρο. Διαθέσιμος είναι ο Παλάσιος, ενώ η συμμετοχή του Μπερνάρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί 81 φορές και ο συνολικός απολογισμός είναι 27 νίκες για την «Ένωση», 30 για τους «πράσινους» και 24 ισοπαλίες. Τα αντίστοιχα νούμερα σε 40 ματς με γηπεδούχου την ΑΕΚ είναι 19 νίκες για τους «κίτρινους», 10 για τους «πράσινους» και 11 «Χ».

AEK - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρουν και οι δυο ομάδες (G/G), Over 1.5 προσπάθεια στην εστία Μπακασέτας & Under 10.5 συνολικές προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 13.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    118
    0