Danny

24 Νοε 20203 λεπτά

Champions League [Προγνωστικά 24/11]

Ενημερώθηκε: 25 Νοε 2020

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Champions League απόψε να μας κρατήσει λιγάκι συντροφιά μιας και έχουμε βαρεθεί τις ειδήσεις.. Υπομονή αδέρφια.. μπόρα είναι και θα περάσει..
 
Προσοχή θέλει και όλα θα πάνε καλά.. Πάμε να δούμε τα σημερινά μου προγνωστικά για τις αναμετρήσεις τις 4ης αγωνιστικής των ομίλων..

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, το Novileague500*, έφτασε και μοιράζει απίστευτα έπαθλα*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

KΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ OVER 2.5 (1-2✔️)

To πάλεψε στην ανδαλουσία η Κράσνονταρ χάνοντας εν τέλη με 3-2 από τους Σεβιλλιάνους..Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τις δυο ομάδες.. η μεν Σεβίλλη δεν θέλει να χάσει την επαφή με την πρώτη θέση στη μάχη που δίνει με Τσέλσι από την άλλη η Κράσνονταρ θέλει τουλάχιστον να καπαρώσει την 3η θέση και να διεκδικήσει μαθηματικά μέχρι τέλους την 2η.. Στοιχηματικά θα πάω με το Over 2.5..

Stoiximan +21 | MGA 1.80

ΡΕΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2 & ΟVER 1.5 (1-2✔️)

H Ρεν είναι ντεφορμέ και δεν παρουσιάζει καθόλου καλή εικόνα σε πρωτάθλημα κει Ευρώπη.. η Τσέλσι από την άλλη πετάει.. όχι μόνο στο κομμάτι των αποτελεσμάτων αλλά και στο κομμάτι της επίθεσης.. Θα κερδίσουν σήμερα οι Λονδρέζοι και πολύ πιθανό να σκοράρουν και πάνω από 2 γκολ.. πιθανά σκορ για τους λάτρεις το 0-2 και το 1-2

Stoiximan +21 | MGA 1.80

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ OVER 3.5 (3-0❌)

Χαμηλότερη των περιστάσεων φάνηκε η Μπρίζ στην έδρα της απέναντι στην Μπορούσια με το 0-3 να τα λέει όλα.. η μάχη όμως δεν έχει τελειώσει για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου και η Κλάμπ Μπριζ θα τα δώσει όλα σήμερα.. μαρέσει η αξία της απόδοσης στο G/G.. δεν είναι άτρωτη η άμυνα της Μπορούσια και η Μπρίζ έχει καλή επιθετική γραμμή..

Stoiximan +21 | MGA 1.93

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 2.5 (0-4✔️)

Η Μπαρτσελόνα μετράει 3/3 στους ομίλους.. η Ντινάμο έχει καταφέρει μόνο 1 ισοπαλία στα πρώτα 3 παιχνίδια.. το παιχνίδι στην Βαρκελώνη ήρθε 2-1 για τους Καταλανούς.. Over το βλέπω και σήμερα να πώ την αλήθεια.. βολεύουν τα εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα.. η Ντινάμο μπορεί να σκοράρει για να βοηθήσει στο σημείο μας..

Stoiximan +21 | MGA 1.70

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 3-4 ΓΚΟΛ (2-1✔️)

Η Γιουβέντους είναι σαφώς ανώτερη.. η Φερεντσβάρος ως σταχτοπούτα ήταν άτυχη στην κλήρωση και έπεσε με τα "θηρία".. το σημερινό παιχνίδι θα έχει πάνω απο 2 γκολ.. οριακά το βλέπω στα 3-4 γκολ.. με πιθανά σκορ το 3-0 και το 4-0..

Stoiximan +21 | MGA 2.25

ΛΑΤΣΙΟ - ΖΕΝΙΤ 2-3 ΓΚΟΛ (1-0❌)

Ματσάρα με βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτό της Λάτσιο με την Ζενίτ.. 1-1 ήρθαν στη Ρωσία οι δυο ομάδες.. παρόμοιο παιχνίδι περιμένω και σήμερα.. Η Λάτσιο ξέρει πως δεν μπορεί να ανοιχτεί πολύ στην επίθεση καθώς η Ζενίτ εκτός είναι επικίνδυνη.. στα 2-3 γκολ και το αποψινό παιχνίδι..

Stoiximan +21 | MGA 2.05

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ OVER 3.5 (4-1✔️)

Η Μπασάκσεχίρ κέρδισε την Μάνσεστερ και έβαλέ φωτιά στον όμιλο.. μια φωτιά που θα σβήσει μάλλον απότομα για τους Τούρκους σήμερα.. προβλέπω ξέσπασμα της Μάνσετσερ και συνολικά πάνω απο 3 γκολ στην αναμέτρηση και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση..

Stoiximan +21 | MGA 2.35

ΠΑΡΙ Σ.Ζ - ΛΕΙΨΙΑ G/G & OVER 2.5 (1-0❌)

Aν η Παρί χάσει βαθμούς σήμερα μένει πίσω για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλους.. η Λειψεία είναι ομαδάρα.. G/G και Over 2.5..

Stoiximan +21 | MGA 1.77

Δες με ένα κλικ και τις σημερινές προτάσεις Quick Bet από την ομάδα μας!


 

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

    222
    0