Danny

19 Σεπτ 20202 λεπτά

Full Extra κουπόνι [Προγνωστικά 19/09]

Γειά σας αγαπητοί αναγνώστες, επιτέλους πλούσιο γεμάτο κουπόνι.. είναι το πρώτο γεμάτο κουπόνι της χρονιάς και θα πρέπει με προσοχή να επιλέξουμε τα παιχνίδια που θα ασχοληθούμε.. Προσωπικά ξεχώρισα 6 σημεία τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας..

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΚΛΕΡΜΟΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ UNDER 2.5

Αναμέτρηση για την 2η κατηγορία της Γαλλίας (4η αγωνιστική) η Κλερμόν έχει παρουσιαστεί αρκετά σοβαρή αλλά με μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα, από την άλλη η Τουλούζ έχει πολύ κακές εμφανίσεις και αν συνεχίσει την βλέπω να παλεύει για την παραμονή.. παιχνίδι με λίγα γκολ είναι η πρόβλεψη μου..

Stoiximan 1.57

ΑΙΝΤΡΑΧΤ Φ. - ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ UNDER 3.5

Μετά απο αρκετά χρόνια έχουμε αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για την Bunseliga.. η Άϊντραχτ είναι ομάδα έμπειρη που αυτά τα παιχνίδι ξέρει να τα κερδίζει, απέναντι της ένα "μυστήριο" για το πως θα εμφανιστεί η Αρμίνια, που αποκλείστικε στο κύπελλο Γερμανίας από την Έσεν(!) και που στα περισσότερα φιλικά δεν κατάφερε να σκοράρει.. δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί το παιχνίδι αλλά δύσκολα να μπουν 4 γκολ..

Stoiximan 1.53

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 3-5 ΓΚΟΛ

Ωραία αναμέτρηση στις 16:30.. η Κολωνία θα προσπαθήσει να τα βγάλει πέρα με τον κακό της δαίμονα, την Χόφενχαϊμ που έχει να κερδίσει από το 2016.. η Χοφενχαϊμ έχει φτιάξει σερί απέναντι στην Κολωνία.. Η σημερινή αναμέτρηση θα έχει κατα την γνώμη μου γκολ και το over είναι αρκετά πιθανό.. προσωπικά θα πάω με την απόδοση των 3-5 γκολ

Stoiximan 1.83

Δες με ένα κλικ και τις σημερινές προτάσεις Quick Bet από την ομάδα μας

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ G/G

Η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξί των δυο ομάδων φωνάζει γκολ/γκολ και over.. οι εμφανίσεις τους στα φιλικά φωνάζουν πολλά γκολ.. Στοιχηματικά τίμια η απόδοση στο g/g καθώς πιστεύω πως θα έρθει εύκολα η δύσκολα

Stoiximan 1.61

ΛΙΝΤΣ - ΦΟΥΛΑΜ OVER 2.5

Με βρίσκει αντίθετο η απόδοση που παίζει το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θεωρώ πως η Λίντς με τον τρόπο που αγωνίζεται θα ανοίξει το παιχνίδι απο νωρίς.. με βάση τα όσα έχω δει και το τι πιστεύω νομίζω πως το over 2.5 είναι η πιο σωστή επιλογή..

Stoiximan 2.00

ΛΑΝΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ G/G

Η προϊστορία στην στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες λέει g/g.. η εικόνα των πρώτω αγωνιστικών λέει πως η Λάνς είναι ομάδα που βάζει και τρώει και η Μπορντό είναι ομάδα που σκοράρει με τ ο σταγονόμετρο.. πολύ πιθανό το g/g και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση

Stoiximan 1.95

Novibet.gr: Το παιχνίδι όπως θα ήθελες να είναι με ανανεωμένη πλατφόρμα/app και απεριόριστες επιλογές!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

    237
    0