Danny

27 Ιουν 20201 λεπτά

Βundesliga τελευταία αγωνιστική [Προγνωστικά]

Kαλησπέρα φίλοι μου.. τελευταία αγωνιστική στη Bundesliga και θα ασχοληθώ αποκλειστικά.. Κάποια παιχνίδια έχουν κίνητρο και ενδιαφέρον και κάποια άλλα όχι.. Πάμε να δούμε τι μας κρύβει η τελευταία αγωνιστική..
 

 
Stoiximan.gr: Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Στα Fantasy τουρνουά φτιάχνεις τη δική σου ομάδα & διεκδικείς την κορυφή. Πάτα εδώ!

NΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Μπορούσια είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά όχι αδιάφορη και σαν ομάδα.. θέλει να κλείσει θετικά την φετινή σεζόν με νίκη απέναντι στη Χόφενχαϊμ που θέλει πάση θυσία να πάρει σήμερα περισσότερους βαθμούς από την Βόλφσμπουργκ που υποδέχεται τη Μπάγερν.. Γιατί; Για να αποφύγει τα προκριμματικά του Europa

Stoiximan 1.70

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΑΪΝΤΖ

Δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση.. αν η Γκλάντμπαχ κερδίζει τη Χέρτα η έστω είναι στην ισοπαλλία τότε εδώ τα πράγματα θα είναι εντελώς αδιάφορα..

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΕΡΤΑ UNDER 3.5

Aδιάφορη Χέρτα, ενδιαφερόμενη Γκλάντμπαχ που δεν θέλει να χάσει το Τσουλού.. υπερβολικό να μιλάμε για πολλά γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι.. Under 3.5

Stoiximan 1.70

BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ 3-5 ΓΚΟΛ

Ενδιαφέρον στους Λύκους, χαρές και πανηγύρια για τους Βαυαρούς.. γκολ και θέαμα..

Stoiximan 1.68

ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΠΑΝΤΕΜΠΟΡΝ

Θα τους φάει η αδιαφορία.. προσοχή σε αυτό το ματς.. μπορεί να γίνει οτιδήποτε

ΒΕΡΝΤΕΡ - ΚΟΛΩΝΙΑ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Κολωνία δεν θα πάει αδιάφορη στο παιχνίδι.. η Βέρντερ χάνει την κατηγορία.. κάτι που φωνάζω εδώ και καιρό..Μόνο νίκη θέλουν η Πράσινη.. όμως το έργο θα είναι δύσκολο..

Stoiximan 1.63

ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ 2-4 ΓΚΟΛ

Εξαιρετική η απόδοση στο 2-4 γκολ..

Stoiximan 1.72

Λοιπόν εγώ θα ρίξω την 5άδα καρφί.. Αντέ και καλή μας επιτυχία!
 

    36
    1