Danny

9 Μαρ 20212 λεπτά

Βραδιά Champions League [Προγνωστικά 09/03]

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, βραδιά Champions League απόψε με τις σπουδαίες ρεβάνς των αναμετρήσεων της Γιουβέντους με την Πόρτο και της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη..
 
Πάμε να δούμε την πρόταση μου για τα αποψινά παιχνίδια..

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

[22:00] ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΠΟΡΤΟ 1 & OVER 2.5 [1ο παιχνίδι 1-2]

Δύσκολο έργο έχει απόψε η Γιούβε του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν του περνάει καν απο το μυαλό οτι μπορεί η γηραιά κυρία να μείνει εκτός συνέχεις.. το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης δυσκολεύει το έργο της Γιούβε.. Η Πόρτο θα πάει στο Τορίνο με σκοπό να σκοράρει.. κρατόντας χαμηλά τον ρυθμό..Aυτό βέβαια Πιστεύω θα δώσει την δυνατότητα στην Γιούβε να πιέση ασφηχτικά απο νωρίς.. Πιστεύω εν τέλη πως η Γιούβε θα πάρει το παιχνίδι.. και θερώ επίσης πολύ πιθανό να σκοράρει 3 φορές..

Stoiximan +21 | MGA 2.10

Μεγάλος διαγωνισμός! Μάθε περισσότερα

[22:00] ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΕΒΙΛΛΗ G/G & OVER 2.5 [1ο παιχνίδι 3-2]

Περίεργη αναμέτρηση.. Η Μπορούσια πήγε μέσα στη Σεβίλλη και έβγαλε διπλό πρόκρισης με 3-2 εκμεταλευόμενη την κακή εικόνα της Σεβίλλης των τελευταίο καιρό.. Το Σάββατο απέναντι στη Μπάγερν μπήκε δυνατά προηγήθηκε 0-2 και στο τέλος κατέρευσε χάνοντας τελικά με 4-2.. Θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες απόψε και αφήνω ανοιχτό το ποιός θα περάσει.. Δίνοντας το λογικό προβάδισμα στην Μπορούσια..

Stoiximan +21 | MGA 1.85

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


 

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

    174
    0