Danny

24 Φεβ 20212 λεπτά

Ματσάρες απόψε! [Προγνωστικά 24/02]

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, εξαιρετικές αναμετρήσεις απόψε για την φάση των 16 του Champions League.. με την Αταλάντα να υποδέχεται την Ρεάλ Μ. και την Γκλάντμπαχ να αντιμετωπίζει σε ουδέτερο γήπεδο εκτός Γερμανίας την ανεβασμένη Μάνσεστερ Σίτι..
 
Στα σημερινά μου προγνωστικά θα εκμεταλευτώ την δυνατότητα που μου δίνει ο Stoiximan να συνδυάσω κάποιες αγορές σε κοινό δελτίο.. Οι σημερινές μου επιλογές αν επιβεβαιωθούν δίνουν απόδοση x4+!
 
Πάμε να τις δούμε..

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

[22:00] ATAΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ Μ.

H Iταλική ομάδα του Μπέργκαμο έχει αποδείξει οτι έχει βρει τα πατήματα της.. Φωτιά στην επίθεση και ιδιαίτερα επικίνδυνη για οποίονδήποτε αντίπαλο ακόμη και για την Ρεάλ Μ... Προσωπικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι είμαι λιγάκι μπερδεμένος.. η Αταλάντα είναι πιο φορμαρισμένη ομάδα και η Ρεάλ φαίνετε πως έχει τα θέματα της.. ΟΜΩΣ η Ρεάλ έχει την Ευρωπαϊκη φανέλα να ξεπεράσει τα προβλήματα και να διεκδικήση ως φαβορί την πρόκριση.. Το σημερινό παιχνίδι θα έχει γκολ.. και μάλιστα περισσότερα απο 2.. ενώ όπως έχω πει και ξαναπεί δύσκολα να φτασουμε τα 12 κόρνερ..

Stoiximan +21 | MGA [Over 2.5] @ 1.67 & [Under 11.5 Κόρνερ] @1.30

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

[22:00] ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Σ. [ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ]

Γκλάντμπαχ και Μάνσετσερ θα μας προσφέρουν σήμερα γκολ και θέαμα.. η Σίτι είναι σε εξαιρετική φόρμα και κερδίζει συνεχόμενα παιχνίδια.. είναι προφανές οτι είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού.. όμως η Γκλάντμπαχ δεν είναι και ομάδα που θα πέσει αμαχητί.. το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό είναι αρνητικό για τους Γερμανούς αλλά..μην ξεχνάμε πως οι Γερμανικές ομάδες δεν καταλαβαίνουν απο έδρες.. Και εδώ θα έχουμε περισσότερα απο 2 γκολ.. και λιγότερα απο 12 κόρνερ..

Stoiximan +21 | MGA [Over 2.5] @ 1.53 & [Under 11.5 Κόρνερ] @1.28


 


 

Τα παραπάνω θα τα συνδυάσω σε ένα δελτιάκι συνολικής απόδοσης 6,10*! [*την ώρα που έγραφα το άρθρο].. Την δυνατότητα αυτή μου την δίνει η πλατφόρμα του Stoiximan

21+ Παίξε Υπεύθηνα

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

    101
    0