Danny

14 Δεκ 20192 λεπτά

Με ευκαιρίες το σημερινό κουπόνι!

Καλησπέρα παιχταράδες μου, εξαιρετικά πήγε η εβδομάδα ως τώρα με 3/3 ταμεία και 9/9 σημεία.. Θέλω να συνεχίσω ρε μάγκες και σήμερα.. έχω ξεχωρίσει κάποια σημεία που μου αρέσουν.. πάμε να τα δούμε..

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΛΕΤΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ

Απογοητευτική η Μπρέσια γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα.. ειδικά στην έδρα της δεν έχει ακόμη νίκη με ρεκο 0-1-5! Από την άλλη έχουμε μια Λέτσε που είναι εντελώς αλλοπρόσαλη καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ χωρίς όρια.. το παιχνίδι στατιστικά είναι περίεργο, καθώς η Μπρέσια δεν είναι ομάδα των πολλών γκολ ενώ η Λέτσε είναι.. με γοητεύει η απόδοση στο αγαπημένο μου σημείο 2-3 γκολ..

Stoiximan 2,12

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Κολωνία έχει καταντήσει ασανσερ στη κατηγορία, με πολύ κακές εμφανίσεις και ακόμη χειρότερα αποτελέσματα.. δύσκολα από ότι φαίνετε θα σώσει τη παρτίδα εκτός κι αν ξεκινήσει απέναντι στη Λεβερκούζεν εντός έδρας.. παιχνίδι που αξίζει να δει κανείς..στοιχηματικά θεωρώ πως θα κριθεί στα 2-4 γκολ..

Stoiximan 1,55

ΧΕΡΤΑ Β. - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ G/G

Γκολ και θεάμα περιμένω απόψε στο Βερολίνο οπότε το g/g είναι το σημείο μου.. εύκολα η δύσκολα θα το πάρουμε το σημείο σε αξιόλογη απόδοση

Stoiximan 1,65

ΓΚΕΝΤΖΕΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ Χ2(Δ)

Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούνοι, θεωρώ πως δεν θα χάσει σήμερα.. η γηπεδούχος (βαριέμαι να γράφω το όνομα της) είναι ιδιαίτερα ασταθής ειδικά στο αμυντικό κομμάτι.. η Γκιοζτέπε εκτός είναι αποδοτική με 2 μόλις ήττες σε 7 εξόδους..

Stoiximan 1,67

ΛΕΣΤΕΡ - ΝΟΡΙΤΣ 2-4 ΓΚΟΛ

Ασχολούμε με την αναμέτρηση καθώς η Λέστερ συνήθως με πληρώνει στην επιλογή των 2-4 γκολ.. η Νόριτς είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και η λογική λέει πως θα περάσει δύσκολα απόψε.. βέβαια η απόδοση στον άσσο τραγική.. η απόδοση όμως στα 2-4 γκολ οκ!

Stoiximan 1,60

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ G/G

Γκολ/γκολ χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση...

Stoiximan 1,75

Καλή μας επιτυχία!

    67
    3