Kouvadomania

21 Φεβ 20201 λεπτά

Να με καλως ορίσετε! Μόνο Γερμανικά...

Kαλημέρα φίλοι μου. Από σήμερα θα τα λέμε μαζί αποκλειστικά σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα της Γερμανίας και θα ενημερώνεστε από αυτήν την στήλη αναλυτικά για στοιχηματικές ευκαιρίες αλλά και σημεία που πιστεύω.

Πάμε να δούμε την Παρασκευή αρχικά οπού δεν έχει και πολλές επιλογές καθώς ο κύριος όγκος της αγωνιστικής είναι το Σάββατο.

Έχουμε και λέμε...

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ (1 & Goal / Goal )

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων και το μόνο θετικό για την ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ είναι ότι σκοράρει πιο συχνά τελευταία. Η ΜΠΑΓΕΡΝ αυτά τα παιχνίδια τα έχει για αρκετά γκολ οπότε θα πάμε με τον ΑΣΣΟ και να σκοράρουν και οι 2.

Stoiximan 2,02

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΑΟΥΕ (2-3 Goal)

Δυο ομάδες σε αρκετά κακή αγωνιστική κατάσταση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Δυσκολεύονται για την νίκη όποτε θα πάμε με το 2-3 γκολ που μπορεί να έρθει σχετικά εύκολα.

Stoiximan 2,02

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΣΟΝΕΝΧΟΦ (1 & Over 2,5)

Το παιχνίδι αυτό το θέλει πάρα πολύ η Βικτορία για να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού και πιστεύω ότι έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την ΣΟΝΕΝΧΟΦ αλλά έχει επίσης και ένα στοιχείο περίεργο,είναι μέσα στις 6 από τις 20 ομάδες που έχουν ξεπεράσει τα 40 γκολ στην επίθεση (42 συγκεκριμένα με τον καλύτερο να είναι στα 47). Όποτε έχουμε εδώ 1 και Οver 2,5.

Stoiximan 2,82

Μια πολύ καλή απόδοση με 11,50 και καλή μας αρχή.

    36
    2