Kouvadomania

28 Οκτ 20202 λεπτά

Πρόταση MatchCombo στο Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα με απόδοση 751(!)

Mεγάλη αναμέτρηση απόψε στο Τορίνο, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπάρτσα με την μάχη Ρονάλντο - Μέσι μάλλον να μην λαμβάνει χώρα απόψε.. καθώς δεν θα παίξει ο Πορτογάλος σουπερσταρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες..
 

 
Στην σημερινή πρόταση matchcombo έχουμε την κλασσική συνταγή με επιλογή σε κάρτες (συνολικές, παίχτες), κόρνερ αλλά αυτή την φορά θα γράψουμε και για γκολ που θα πετύχει κατα την πρόβλεψη μας μια από τις δυο ομάδες.. βγάζοντας μια διαστημική απόδοση 751(!) Η απόδοση είναι διαστημική αλλά οι πιθανότητες δεν είναι και τόσο λίγες.
 

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
 

 
1η επιλογή Over 1,5 γκολ Μπαρτσελόνα στον αγώνα:
 
Μπορεί η Μπάρτσα να έχασε από την Ρέαλ Μ. στν έδρα της το Σουκού αλλά αυτό ας μην μας μπερδεύει.. σήμερα και οι μπουκ αλλά και εγώ (την ώρα που γράφω το άρθρο) θεωρούν φαβορί την Μπάρτσα.. με βασή λοιπόν αυτή την σκέψη θεωρώ πως η Μπάρτσα θα σκοράρει περισσότερα απο 1 τέρματα στον αγώνα
 

 
2η επιλογή Under 10.5 κόρνερ στον αγώνα:
 
Ομάδες που δεν συνηθίζουν να φέρνουν κόρνερ στις Ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις.. η επιλογή των λιγότερων από τα 10 κόρνερ θεωρώ πως είναι απολύτος λογική..


 
3η επιλογή Under 5.5 κάρτες στον αγώνα:
 
Οι πολλές έντονες προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο σίγουρα θα οδηγήσουν σε αρκετές κάρτες στον αγώνα.. δεν πιστεύω όμως να δούμε πάνω απο 5 στο σύνολο από τις 2 ομάδες
 

 
4η επιλογή παίχτες που θα αντικρίσουν κάρτα:
 
Φραμπότα (Γιουβέντους), Μπερναντέρσκι (Γιουβέντους), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα)


 
Επιλέξαμε με βάση την πρόβλεψη μας για τον αγώνα τους παίχτες που είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε φάσεις καρτών..
 
(Μην ξεχνάτε πως αν οι παίχτες που επιλέξαμε δεν παίξουν τότε μετράει ως μονάδα το σημείο ανα παίχτη)
 

 
Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! Τη δυνατότητα MatchCombo* θα τη βρείς στη πλατφόρμα του Stoiximan.gr ... Εννοείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μας!
 

 


 

 

 
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


 

    140
    0