Kouvadomania

22 Νοε 20202 λεπτά

Πρόταση MatchCombo στο Νάπολι - Μίλαν με απόδοση 76(!)

Mάχη κορυφής απόψε στο Σαο Πάολο του Νάπολι με την ομάδα των μπλέ του Τενάρο Γκατούσο να υποδέχεται την Μίλαν του αειθαλή Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς..
 
Για να λέμε βέβαια τα πράγματα με το όνομα τους.. η Σασσουόλο είναι πρωτοπόρος και η Μίλαν έχει σήμερα πιθανότητες να την πιάσει στη κορυφή ή και να την περάσει ενώ η Νάπολι με νίκη θα πιάσει την Μίλαν στους 17 βαθμούς και την 2η θέση..
 
Πριν ξεκινήσω με την πρόταση matchcombo ας δούμε κάποια σημαντικά στατιστικά..
 

 
👉 9 παιχνίδια εντός έδρας χωρίς ήττα από την Μίλαν μετρά η Νάπολι που έχει να χάσει στο Σαο Πάολο από το 2010 απέναντι στους ροσονέρι..
 

 
👉 14 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα εκτός έδρας μετράει η ομάδα του Μιλάνου
 

 
👉 2 Over 2.5 στα τελευταία 6 παιχνίδια για την Νάπολι - 6/6 Over 2.5 για την Μίλαν

Πάμε τώρα να δούμε και την πρόταση MatchCombo που οδηγεί σε απόδοση 76(!)

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

1η επιλογή Over 2,5 γκολ στον αγώνα:

Το γεγονός οτι η Μίλαν φέρνει ολα τα παιχνίδια της Over αλλά και το γεγονός οτι η Νάπολι πιστεύω πως θα σκοράρει.. με οδηγούν στην επιλογή του Over 2.5

2η επιλογή G/G:

Σήμερα θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες γενικότερα περιμένω πάνω από 2 γκολ μην σας πω και πανω απο 3 στον αγώνα..

3η επιλογή Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να σκοράρει, να δεχτεί κάρτα:

Ο Ζλάταν παραμένει σε υψηλά στάνταρ και είναι ένας.. αν όχι.. ο κορυφαίος επιθετικός τουλάχιστον στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.. ο χαρακτήρας του είναι γνωστός και σήμερα θα κάνει τα πάντα να τραβήξει τα βλέματα πάνω του.. όπως να σκοράρει.. και φυσικά με κάποιο άτσαλο μαρκάρισμα να δεχτεί και κάρτα..

4η επιλογή Λοσάνο να σκοράρει, να δεχτεί κάρτα:

Ο Λοσάνο είναι ο 1ος σκόρερ της ομάδας του αλλά είναι επιρεπής και σε κάρτες.. Σήμερα θα έχει ένταση το παιχνίδι.. ο Λοσάνο είναι ποιο πιθανό να σκοράρει από τους υπόλοιπους και επίσης πιθανό να δει κάρτα σε κάποια αψημαχία..

Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! Τη δυνατότητα MatchCombo* θα τη βρείς στη πλατφόρμα του Stoiximan.gr ... Εννοείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μας!


 


 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


 

    126
    0