Kouvadomania

23 Φεβ 20202 λεπτά

Πρόταση MatchCombo στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με απόδοση 751(!)

Aγαπημένοι μου αναγνώστες! Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο γήπετο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.. στον 1ο από τα 5 παιχνίδια που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες (2 για playoff και 2 για ημιτελικά κυπέλλου)..
 
Η σημερινή πρόταση MatchCombo σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό διαβάζοντας και μόνο την "διαστημική" απόδοση των 751(!) μονάδων.. κι όμως φίλοι μου θα δείτε πως δεν ζητάμε κάτι τρελό.. Ας μην χάνουμε χρόνο και πάμε να δούμε τα ζητούμενα από το σημερινό ντέρμπι της τούμπας!

To Under 2.5 είναι η αρχική επιλογή για την σημερινή αναμέτρηση καθώς θεωρώ πως και οι δυο προπονητές θα κοιτάξουν προτίστως να φυλάξουν τα νώτα τους.. συνεχίζω με την επιλογή των Κόρνερ.. εκεί όπου έχω καταλήξει στο Under 11,5 Κόρνερ στον αγώνα.. δεν έχει κάποια τρελή απόδοση μόνο του σαν σημείο αλλά εκτοξεύει γενικότερα την απόδοση..Πάω στα λίγα κόρνερ καθώς θεωρώ πως δεν θα γίνω άτακτο παιχνίδι ούτε θα έχουμε πολλές γιόμες στην περιοχή.. Συνεχίζουμε με τις κάρτες.. Ξένος ο διαίτητής μεν.. ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα δε.. τι σημαίνει αυτό;; γενικότερα δεν πιστεύω πως θα δούμε πάνω απο 8 κάρτες για αυτό επέλεξα το Under 8.5 κάρτες στον αγώνα όμως κάρτες θα δούμε..λίγο η ενέργεια των γηπεδούχων, λίγο η διάθεση πρόκλησεις από τους φιλοξενούμενους θα φέρουν κάρτες.. Ποιους παίχτες επέλεξα; Απο ΠΑΟΚ επέλεξα τον συνήθη ύποπτο Γιαννούλη και τον μαχητικό Μπίσεσβαρ.. και απο Ολυμπιακό τον συνήθη ύποπτο Τσιμίκα και τον Βαλμπουενά(;) Ναι.. είναι μανούλα στο να προκαλεί και να σπάει τον τσαμπουκά σε τέτοια παιχνίδια.. Όπως αντιλαμβάνεσται είναι δύσκολο αλλά δεν ζητάμε τίποτα τρελό!

1η επιλογή

2η επιλογή

3η επιλογή

4η επιλογή

Όπως είπαμε.. μπορεί η απόδοση 751 να μοιάζει άπιαστη αλλά δεν ζητάμε και τίποτα παράλογο.. λίγη τύχ παραπάνω θέλουμ..
 
Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! Τη δυνατότητα MatchCombo* θα τη βρείς στη πλατφόρμα του Stoiximan.gr ... Εννοείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μας! Καλή μας επιτυχία

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

    282
    1