Kouvadomania

20 Δεκ 20202 λεπτά

Πρόταση MatchCombo στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με απόδοση 151(!)

Ενημερώθηκε: 18 Οκτ 2021

O ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τον φιλόδοξο Παναθηναϊκό που δείχνει να βρίσκει πατήματα και γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικός.. ένα Παναθηναϊκός που έβγαλε διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ ενώ έπαιξε στα ίσα και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.. Δύσκολη αναμέτρηση και συνάμα σπουδαίο παιχνίδι..

Πριν ξεκινήσω με την πρόταση matchcombo ας δούμε κάποια σημαντικά στατιστικά..

👉 Η ομάδα ΠΑΟΚ έχει εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 4N - 1I - 0Η.

👉 Όταν παίζει εντός έδρας, η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει από την ομάδα Παναθηναϊκός στους τελευταίους 5 αγώνες.

👉 Η ομάδα Παναθηναϊκός έχει 3 σερί νίκες.

Πάμε τώρα να δούμε και την πρόταση MatchCombo που οδηγεί σε απόδοση 151(!)


 

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα».


 

1η επιλογή G/G στον αγώνα:

Θεωρώ πως στο παιχνίδι σήμερα θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες..ο ΠΑΟΚ θα βρεί σίγουρα γκολ.. αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει με τον Μπόλονι πως μπορεί να εκμεταλευτεί τις αντεπιθέσεις και να βάλει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες..
 

2η επιλογή Under 7.5 κάρτες:

Με τους ξένους διαιτητές δύσκολα οι αναμετρήσεις ξεφεύγουν σε κάρτες.. αν δεν υπάρξει κόκκινη νομίζω μως είμαστε ασφαλής..
 

3η επιλογή παίχτες που θα αντικρίσουν κάρτα:

Απο ΠΑΟΚ επιλέγουμε τους συνήθης υπόπτους που τρώγονται για κάρτα σε όλες τις αναμετρήσεις Αουγκούστο και Ελ Καντουρί. Από Παναθηναϊκό που είναι ομάδα που βλέπει κάρτες πάμε με τον Σάντσεζ που θα φάει την κάρτα και θ α φτάσει τις 7(!) φέτος ενώ και ο Κουρμπέλης θα το ψήσει για κάρτα σήμερα στις σκληρές μάχες που θα δώσει..
 

Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! Τη δυνατότητα MatchCombo* θα τη βρείς στη πλατφόρμα του Stoiximan.gr ... Εννοείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μας!


 


 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα».

    87
    0