Kouvadomania

25 Μαι 20231 λεπτά

Στο «Old Trafford» με 4.90!

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, στο «Old Trafford» θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 37η αγωνιστική της Premier League. Εκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι.
 


 
Να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται την Τσέλσι στο «Old Trafford» και θα αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα. Πέρα από τη νίκη η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας για την κατάκτηση της 4ης θέσης, καθώς η Λίβερπουλ απέχει τρεις βαθμούς πίσω και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Στους «μπλε» θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν την κακή σεζόν που πραγματοποίησαν. Η 12η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική και το ρόστερ της Τσέλσι, η οποία θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με θετικά αποτελέσματα. Το 2013 καταγράφεται η τελευταία νίκη τους στο Μάντσεστερ. Έκτοτε, στις εννιά υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν τρεις νίκες, ενώ έξι αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.
 
Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 συνολικά γκολ στην αναμέτρηση, Under 11.5 συνολικά κόρνερ, Under 5.5 συνολικές κάρτες & Under 10.5 τελικές προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 4.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    31
    0