Danny

26 Οκτ 20202 λεπτά

Στοιχηματική Δευτέρα [Προγνωστικά 26/10]

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Δημήτρης και Δήμητρα γιορτάζουν σήμερα καθώς και η συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη..
 
Δευτέρα σήμερα αρχή εβδομάδα με ένα κουπονάκι που μπορεί να μην συγκινεί με την πρώτη ματιά αλλά έχει κάποια καλά σημεία.. 4 ξεχώρισα εγώ..
 
Πάμε να τα δούμε..

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, το Novileague500*, έφτασε και μοιράζει απίστευτα έπαθλα*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
 

 
ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ2(Δ)
 
Άσχημο ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες.. η Μπραϊτον μετρά μόλις 1 νίκης σε 5 αγωνιστικές με 3 ήττες ανώ από την άλλη η Γούεστ Μπρομ δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης έχοντας 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.. αμυντικά πάσχουν και οι δυο καθώς δέχονται κατα μ.ο κάτι παραπάνω απο 2 γκολ ανα αγώνα.. Πάμε τώρα στο διατάυτα.. που θα έπρεπε να παίζουν οι αποδόσεις;;; μοιρασμένες λέω εγώ.. έλα όμως που δεν είναι.. φαβορί στον άσσο δίνουν οι μπουκ και αυτό με οδηγεί στην επιλογή του Χ2 σε εξαιρετική απόδοση.. Έτσι και καλύτερη απόδοση θα έχω από τον άσσο και θα έχω με το μέρος μου δυο αποτελέσματα..
 
Stoiximan +21 | MGA 2.10
 

 

 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
 
Ο Ατρόμητος παρουσιάζεται καλός στο φετινό ξεκίνημα της Superleague.. και λέω καλός γιατι ας μην κρυβόμαστε είχε δύσκολο πρόγραμμα..Έπαιξε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ αλλά και την έκληξη του Μπέου.. τον Βόλο.. άξιο αναφοράς οτι κέρδισε εντός ΑΕΚ και πήρε ισοπαλία στην Τούμπα.. ο Παναιτωλικός δεν έχει νίκη αλλά μάχεται στα παιχνίδια του.. ο άσσος παίζει σε τίμα απόδοση και θα είναι η επιλογή μου καθώς ο Ατρόμητος θα πάρει το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα κατα την γνώμη μου
 
Stoiximan +21 | MGA 1.74
 

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
 

 
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-4 ΓΚΟΛ
 
Η ομάδα της Λεβερκούζεν είναι αήττητη στα πρώτα 4 παιχνίδια με 1 μόλις νίκη και 3 ισοπαλίες..η επιθετική δυστοκία στο πρωτάθλημα όμως δεν επιβεβαιώθηκε απέναντι στη Γαλλική Νις την προηγούμενη εβδομάδα την οποία φιλοδώρηε με 6 γκολάκια.. η Άουσμπορυγκ είναι καλή ομάδα και σε 4 ματσάκια έχει 2 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα.. το παιχνίδι θεωρώ πως θα κριθεί στα 2-4 γκολ.. δεν θα ξεφύγει εύκολα..
 
Stoiximan +21 | MGA 1.55
 

 
ΜΙΛΑΝ - ΡΟΜΑ 1
 
Η γηπεδούχος Μίλαν κάνει φανταστικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και όλοι εμείς οι φίλοι του Ιταλικού ποδοσφαίρου που θυμόμαστε και τα παλιά, θέλουμε επιτέλους λιγάκι ανταγωνισμό απέναντι στην Γιούβε.. η Ρόμα είναι καλή ομάδα αλλά δεν πιστεύω πως έχει απόψε πιθανότητες.. ο Ζλάταν και η παρέα του δείχνει πιο σοβαρή απο ποτέ και με νίκη σήμερα βάζει κανονικότατα πλώρη διεκδίκησης πρωταθλήματος.. όσο νωρίς κι αν είναι
 
Stoiximan +21 | MGA 2.07
 

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.
 

 

*Oι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.


 

    165
    0