Danny

12 Νοε 20202 λεπτά

Τα 4 τελευταία εισιτήρια για το EURO 2020 κρίνονται απόψε![Προγνωστικά 12/11]

Ενημερώθηκε: 13 Νοε 2020

Καλησπέρα φίλοι αναγνώστες, σήμερα έχουμε μονομαχίες των τελικών του προηγούμενου Nations League (παράνοια), από τις οποίες θα προκύψουν τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια για να συμπληρωθεί το παζλ των 24 φιναλίστ του Euro2020 (αν και όποτε διεξαχνεί)..
 
Πάμε να δούμε τα σημεία μου.. TAMEIO 4/4 με απόδοση 17,42✔️

Ο μεγάλος διαγωνισμός μετρητών της Novibet, το Novileague500*, έφτασε και μοιράζει απίστευτα έπαθλα*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

19:00 ΓΕΩΡΓΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ Μ. Χ ημίχρονο (0-0 ημίχρονο✔️)

Γεωργία και Βόρεια Μ. έχουν για πρώτη φορά την μεγάλη και ιστορική ευκαιρία τους να συμμετάσχουν σε μεγάλη διοργάνωση και αυτό χάρις στον τρόπο διεξαγωγής του Nations League που δίνει το δικαίωμα σε "σταχτοπούτε" να ελπίζουν.. Μιλάμε για δυο ομάδες που παίζουν άμυνα σκυλίσια με ίσες πιθανότητες πρόκρισης.. η Γεωργία είναι φέτος αήττητη σε 5 επίσημα παιχνίδια με ρεκόρ 2 νίκες 3 ισοπαλίες ενώ και η ομάδα της Βόρειας Μ. είναι αήττητη σε 6 αναμετρήσεις φέτος. Στα ημιτελικά η Γεωργία απέκλεισε εύκολα την Λευκορωσία ενώ και η Βόρεια Μ. δεν τα πήγε άσχημα αποκλείοντας στα σκόπια το Κόσοβο με 2-1.. Στο ημίχρονο δεν πιστεύω πως θα έχουμε συγκινήσεις με το Χ ημίχρονο να φαντάζει η ποιο λογική επιλογή..

Stoiximan +21 | MGA 1.80

21:45 ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ (2-1✔️)

Η Ουγγαρία έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει για 2η συνεχόμενη διοργάνωση σε Euro, μια Ουγγαρία που είναι σε εξαιρετική φόρμα.. στα ημιτελικά διέλυσε την Βουλγαρία εκτός έδρας με 1-3 μέσα στη Σόφια, ενώ ακόμη και μετά απο αυτό το παιχνίδι δεν ήττηθηκε σε κανένα από τα παιχνίδα που έδωσε (με Σερβία και Ρωσία).. από την άλλη η Ισλανδία που κάνει άλματα ανάπτυξης τα τελέυταία χρόνια επιθυμεί να βρεί ξανά σε Euro.. βέβαια το έργο της είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι στους Ούγγρους.. παιχνίδι που δεν πίστευω να μείνει στα 0-1 γκολ...

Stoiximan +21 | MGA 2.00

21:45 Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ G/G (1-1✔️)

«Will grigg’s on fire».. Όλοι γουστάραμε την κερκίδα των οπαδών της Βόρειας Ιρλανδίας στο τελευταίο Euro 2020..και προσωπικά θα ήθελα να τους δώ και στο επόμενο.. παιχνίδι που θα το χαρακτηρισει ο σκληρός τρόπος παιχνιδιού των δυο αντιπάλων.. βέβαια πρέπει να έχουμε κατα νου ότι η Σλοβακία είναι ομάδα που συνήθως βρίσκει γκολ και δέχεται και τέρματα.. Πολύ πιθανό το g/g και μάλιστα σε απόδοση outsider

Stoiximan +21 | MGA 2.20

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

21:45 ΣΕΡΒΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ G/G (1-1✔️)

H Σκωτία είναι ομάδα που σκοράρει σε όλα τα τελευταία της παιχνίδια.. η Σερβία είναι ομάδα που συνήθως προσαρμόζεται στο παιχνίδι του αντιπάλου.. Φαβορί δίνουν Σερβία η μπουκ.. εγώ το βλέπω μοιρασμένο.. G/G και εδώ

Stoiximan +21 | MGA 2.20

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Δες με ένα κλικ και τις σημερινές προτάσεις Quick Bet από την ομάδα μας!

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε ΥΠΕΥΘΗΝΑ!!!

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

    136
    1