top of page

Ένα γεμάτο ΣΕΦ, μια παλιόφιλη και ένας Παπανικολάου με Super Ενισχυμένη απόδοση!


Stoiximan Basket Promo Olympiacos

O Ολυμπιακός αγόρασε «χημεία» και ευελιξία» παίρνοντας έναν περιφερειακό που μπορεί αθόρυβα να του λύσει τα χέρια για πολλούς λόγους. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και το πολυπόθητο ελληνικό διαβατήριο που αναμένεται να πάρει, στοιχειοθετούν μια αναπάντεχα καλή κατάσταση για τους ερυθρόλευκους σε αυτό το σημείο της σεζόν.


Ναζ Μήτρου-Λονγκ λοιπόν. Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε στην αγορά, έκανε υπομονή όμως αναγκάστηκε να αποφασίσει υπό την πίεση χρόνου, μετά τον τραυματισμό του Ουίλιαμς-Γκος. Οι ερυθρόλευκοι εστίασαν σε παιδιά με εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κοίταξαν περιπτώσεις όπως αυτή του Κάσιους Ουίνστον (Τόφας, πέρυσι στην Ευρωλίγκα με τη Μπάγερν), του Κάιλ Άλμαν και του Τάισον Κάρτερ. Περιφερειακοί που ακόμα αναπτύσσουν το παιχνίδι τους και θα μπορούσαν να πάρουν έναν δεύτερο ρόλο όταν επιστρέψει ο Ουίλιαμς-Γκος αλλά και δυνητικά να βγουν μπροστά αναλαμβάνοντας σημαντικότερα εκτελεστικά καθήκοντα εάν χρειαστεί.


Όταν προέκυψε η περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα. Αυτός είναι άλλωστε ο διαδραστικός χαρακτήρας της αγοράς που κρύβει εκπλήξεις ακόμα και τώρα, στα τέλη του Νοεμβρίου.


Ένας γκαρντ που “κουμπώνει” με όλους


Παρακολουθώ τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ από τα κολεγιακά του χρόνια καθώς υπήρξε μέλος μιας αγαπημένης και αρκετά δημοφιλούς ομάδας. Oι Cyclones του Iowa State, αρχικά υπό τον Fred Hoiberg (μεταπήδησε στους Μπουλς το 2015) και στη συνέχεια υπό τον Steve Prohm, ήταν ένα συναρπαστικό σύνολο με αρκετό ταλέντο. Georges Niang, Abdel Nader, Matt Thomas, Monte Morris. Ο Μήτρου-Λονγκ είχε την ατυχία του σοβαρού τραυματισμού ενώ οι μετεγχειρητικοί πόνοι που τον ακολούθησαν, τον ανάγκασαν να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2015-16. Επέστρεψε την επόμενη χρονιά όπου αποτέλεσε βασικό πυλώνα του παιχνιδιού των Cyclones, που είχαν πλέον χάσει τον ηγέτη τους Niang και τον Abdel Nader.


Ο νέος γκαρντ των ερυθρολεύκων δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ παρότι προσπάθησε αρκετά. Στην πραγματικότητα δεν τηρούσε το «αγωνιστικό πρωτόκολλο» της λίγκας μιας και ήταν ένας off-guard σε σώμα «άσσου». Έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τη Μπρέσια στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο η οποία του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα της Ευρωλίγκας, παρότι δεν μπόρεσε να δείξει ακριβώς τις δυνατότητες του σε ένα γεμάτο backcourt στο Μιλάνο ενώ φέτος ήταν προφανές ότι η Ζάλγκιρις χρειαζόταν κάτι διαφορετικό στην περιφερειακή γραμμή από τη στιγμή που έχασε τον Μπραζντέικις και την παραγωγικότητα του στα «φτερά» (νομίζω πως ο Μήτρου-Λονγκ θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός σε ένα ρόστερ που θα περιείχε και τον Λιθουανό wing).


Στον Πειραιά διέγνωσαν την ευκαιρία. Το επικείμενο ελληνικό διαβατήριο που θα λάβει ο παίκτης στα χέρια του προσφέρει «ευελιξία» στη διαχείριση του ρόστερ καθώς η ομάδα


προσθέτει έναν παίκτη υψηλού επιπέδου στον εγχώριο κορμό της. Ο Μήτρου-Λονγκ είναι ένας κόμπο-γκαρντ που μπορεί να ταιριάξει σε δυάδα με όλους τους υπάρχοντες περιφερειακούς των ερυθρολεύκων. Αυτό το στοιχείο κάνει ένα ρόστερ να μοιάζει βαθύτερο καθώς ανοίγει τη γκάμα επιλογών του κόουτς. Παράλληλα στην ελληνική λίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την πολυτέλεια να έχει έναν έξτρα γκαρντ που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις, να παίξει με τη μπάλα στα χέρια και η παρουσία του θα τονώσει τον εσωτερικό ανταγωνισμό καθώς πλέον κανείς εκ των ξένων περιφερειακών δεν έχει σίγουρη τη θέση του στην εξάδα του ρόστερ της Stoiximan Basket League. Κρατείστε ότι ο Μήτρου-Λονγκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από τις 2/1/2024. Οι αποδόσεις για το Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις στη Stoiximan


Δεύτερος χειριστής


Όπως υπογραμμίσαμε παραπάνω, ο Μήτρου-Λονγκ είναι ένας κόμπο-γκαρντ που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις του backcourt παίζοντας με τη μπάλα στα χέρια ή μακριά από αυτήν. Φιλτράροντας λίγο καλύτερα το παιχνίδι του όμως, συμπεραίνουμε ότι λειτουργεί σαφώς πιο αποτελεσματικά ως secondary ball handler στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Η παρουσία ενός βασικού χειριστή τον βοηθάει σημαντικά στο να επικεντρωθεί σε αυτό που μπορεί να κάνει καλύτερα.


Για να γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο αυτό που περιγράφουμε, σκεφτείτε ότι η πρόγνωση λέει πως η επίθεση του Ολυμπιακού (σε βάθος χρόνου πάντα γιατί η στιγμιαία απεικόνιση έχει να κάνει πάντα με τη διαφορετικότητα της εκάστοτε αγωνιστικής συνθήκης) θα είναι πιο αποτελεσματική όταν ο Μήτρου-Λονγκ παίζει ως secondary ball handler δίπλα σε έναν χειριστή όπως ο Ουόκαπ, παρά όταν αγωνίζεται ως «άσσος» έχοντας δίπλα του τον Κάνααν. Η ουσία στο παραπάνω σχόλιο εντοπίζεται στην αδυναμία του Μήτρου-Λονγκ να διαχειριστεί σε συνέχεια μεγάλο όγκο αποφάσεων, λειτουργώντας ως κυρίως δημιουργός σε αυτό το επίπεδο. Συχνά χάνει «διαβάσματα» και καταστάσεις στις οποίες θα έπρεπε να εστιάσει καθοδηγώντας την επίθεση του ενώ παρουσιάζει ροπή στο λάθος, απόρροια του ότι είναι παίκτης-ενστίκτου.


Η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού δείχνει πάντως ότι ο καινούργιος γκαρντ των ερυθρολεύκων μπορεί να φέρει instant scoring από τον πάγκο, σκοράροντας με προσωπική φάση (περιφερειακό σουτ- διείσδυση,-ενδιάμεση εκτέλεση, είχε 1.158 πόντους/κατοχή σε «απομονώσεις» πέρυσι με την Αρμάνι ) μαζεμένους πόντους. Αυτό θα είναι ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού που πασχίζει να βρει τέτοιους πόντους μέσα από ένας εναντίον ενός.


Πολύ καλά επίσης μπορεί να απορροφηθεί στην επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας η παραγωγική ικανότητα του Μήτρου-Λονγκ στο transition (ο Ολυμπιακός έχει μια από τις πιο αποτελεσματικές transition επιθέσεις στην Ευρώπη φέτος). Σημειώστε επίσης ότι ο 30χρονος γκαρντ φέρνει μέγεθος και πίεση επάνω στη μπάλα (μπορεί να το κάνει καλά αυτό, ο Μεσίνα τον χρησιμοποιούσε συχνά με γνώμονα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό) αν και συνολικά στα μετόπισθεν έχει αδυναμίες που εντοπίζονται κυρίως στον τρόπο που αμύνεται μακριά από τη μπάλα.


Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός ανακατεύει την τράπουλα και προβαίνει σε μια κίνηση που ευελπιστεί πως θα τον βοηθήσει σε όρους χημείας μιας και ο Μήτρου-Λονγκ μπορεί να αποτελέσει μέρος διαφορετικών συνδυασμών στην περιφέρεια με την ικανότητα του να καλύψει δύο θέσεις και να αναλάβει πρώτους ή δεύτερους ρόλους ανάλογα με την περίσταση. Η επικείμενη απόκτηση ελληνικού διαβατηρίου δε, ενισχύει τη δυναμική των ερυθρολεύκων εντός συνόρων με το βλέμμα πάντα στα playoffs και στους τελικούς της Stoiximan Basket League όπου η σημασία της συγκεκριμένης κίνησης θα είναι μεγαλύτερη.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

25 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page