top of page

Stoiximan Master έως 100.000€ εντελώς δωρεάν* αυτό το ΣΚ!


Black Friday Stoiximan

Η Black Friday συνεχίζεται στη Stoiximan και διπλασιάζει τα έπαθλα στο Stoiximan Master!


Το Stoiximan Master αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται… σε Black Friday έκδοση! Η Weekly Edition με 6 αναμετρήσεις στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ, έχει προθεσμία συμμετοχής μέχρι τις 21:55 το Σάββατο, λίγο πριν τη σέντρα του Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα.


Όποιος βρει και τα 6 σκορ, κερδίζει 100.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότεροι κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 100.000€ εντελώς δωρεάν*!


Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει όμως και το Stoiximan Master σε ένα αγώνα όπου βρίσκεις σκορ και πρώτο σκόρερ και διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 10.000€! Η προθεσμία για συμμετοχή στο Derby Edition είναι μέχρι και 5’ πριν τη σέντρα του ντέρμπι της Τούμπας!



*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.


To παίρνει πάνω του ο Αραούχο στους Ζωσιμάδες


To απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες. Ο 'Άγιαξ της Ηπείρου' φτάνει στο ματς από ένα ασύλληπτο αποτέλεσμα στο 'Κλεάνθης Βικελίδης', όπου υποχρέωσε τον Άρη στην μεγαλύτερη εντός έδρας της ιστορίας του. Το τελικό 5-0 υπέρ της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά προκάλεσε αίσθηση και ανέδειξε την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στον ΠΑΣ.


Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα της στα παιχνίδια με τους 'ερυθρόλευκους', δίχως όμως να αποφύγει την ήττα με 2-3 στο ΟΑΚΑ. Φτάνοντας έτσι το σερί της στα 12 ματς δίχως νίκη απέναντι στους Πειραιώτες. Μοιραία η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, το γήπεδο όπου συστήθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, έχει οριακό χαρακτήρα για την ΑΕΚ και τις αξιώσεις της στη μάχη του φετινού τίτλου.


Καλείται να βγάλει αντίδραση η Ένωση και να πάρει το τρίποντο, τη στιγμή που είναι ένα ερώτημα ο τρόπος που θα διαχειριστεί ο ΠΑΣ την ευφορία από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να τα καταφέρει και θα στηριχτεί στην εκτελεστική δεινότητα του Αραούχο, ενώ τα pregame δεδομένα 'υπόσχονται' ένα ματς ρυθμού με φάσεις και γκολ. Να κερδίσει η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, over 2,5 κάρτες για τον ΠΑΣ και να σκοράρει ο Αραούχο σε απόδοση 14.50 στη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

10 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page