Kouvadomania

15 Αυγ 20212 λεπτά

Τι είναι το Cash Out στο Στοίχημα;

Ενημερώθηκε: 16 Αυγ 2021

To Cash out ή εξαργύρωση στοιχήματος, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και πιο πολυσυζητημένους όρους τα τελευταία χρόνια στον χώρο του στοιχήματος.
 
Η συγκεκριμένη λειτουργία έχει υποστηρικτές, αλλά και "εχθρούς"!

Με λίγα λόγια, το Cash out επιτρέπει στον παίκτη να «κλείσει» τα στοίχηματά του, οποιαδήποτε στιγμή θέλει αυτός, πριν την ολοκλήρωση του αγώνα στον οποίο έχει παίξει.

Πως λειτουργεί το Cash out

Πρακτικά, η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει στον παίκτη να μειώσει τη χασούρα αν βλέπει ότι το στοίχημά του δεν πάει καλά ή να «κλειδώσει» κέρδη πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα που έχει παίξει.

Το Cash out πλέον έχει γίνει απαραίτητη λειτουργία και σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες το έχουν προσθέσει στις παροχές τους, είτε για να κρατήσουν τους πελάτες που ήδη έχουν είτε για να προσελκύσουν νέους.
 

 

Παραδείγματα Cash out

Ας δούμε σε παραδείγματα τη χρησιμότητα του Cash out.

Εστω ότι ένας παίκτης έχει παίξει ένα μονό στοίχημα των 100 ευρώ σε απόδοση 2.00 και πάει για συνολικό κέρδος 200 ευρώ.

Αν η ομάδα που έχει ποντάρει ανοίξει στο σκορ στο 15’, τότε το cash out θα του προσφέρει πιθανός ένα ποσό λίγο παραπάνω από το αρχικό του ποντάρισμα.

Αν η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίσει όμως να προηγείται μέχρι το 75’, τότε, επειδή η αναμέτρηση θα βρίσκεται κοντά στη λήξη, το cash out θα έχει ανέβει αισθητά και θα είναι κοντά στο συνολικό κέρδος που θα είχε ο παίχτης.

Είναι στην ευχέρεια του παίχτη λοιπόν να αποφασίσει αν και πότε θα "κλείσει" το στοίχημα του, το σημαντικότερο βέβαια στοιχείο είναι να έχει και μια εικόνα της αναμέτρησεις σε ζωντανή μετάδοση. π.χ η ομάδα που έχει παίξει πιέζει για 2ο ή κινδυνεύει να δεχτεί την ισοφάριση κλπ.

Στην αντίθετη περίπτωση, όπου ένας παίκτης έχει ποντάρει 100 ευρώ σε απόδοση 2.00 και πάει για 200 και η ομάδα που έχει ποντάρει, μείνει πίσω στο σκορ 0-1 στο 15’, τότε το cash out που θα του προσφέρεται, θα είναι χαμηλότερο από το αρχικό ποσό που πόνταρε.

Αυτό το ποσό όλο και θα μειώνεται όσο η ώρα περνά και η ομάδα που έχει πονταριστεί μένει πίσω στο σκορ.
 
Και σε αυτή την περίπτωση, η χρησιμοποίηση του cash out είναι στο… χέρι του παίκτη.

Συνήθως, οι περισσότεροι «κλείνουν» το στοιχημα τους, έτσι ώστε να έχουν τη λιγότερη δυνατή χασούρα, ωστόσο αυτό δεν βγαίνει πάντα σε καλό, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που αρχικό ποντάρισμα τελικά επιβεβαιώνεται και ο παίκτης έχει «κλείσει» το ποντάρισμά του για… ψίχουλα.

Κανείς δεν είναι μάντης και να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα που θα προκύψει.
 
Το σωστό είναι η συγκεκριμένη λειτουργία να χρησιμοποιείτε με μέτρο και όταν έχουμε εικόνα από τον αγώνα που έχουμε παίξειι, όπως αναφέραμε και λίγο παραπάνω.

Η Kouvadomania.gr στηρίζει τον υπεύθηνο στοιχηματισμό.
 
Μάθε περισσότερα εδώ
    113
    0