Kouvadomania

17 Αυγ 20212 λεπτά

Τι είναι το Value Bet στο Στοίχημα;

Αν η πιθανότητα επιβεβαίωσης ενός σημείου, είναι μεγαλύτερη από την απόδοσή του, τότε έχουμε βρει μια περίπτωση Value Bet, δηλαδή μια περίπτωση με αξία.

Το Value Bet είναι ένας όρος, τον οποίο όσοι ασχολούνται με το στοίχημα και το… κυνήγι μεγάλων αποδόσεων, τον έχουν ακούσει πολλές φορές, χωρίς ωστόσο να ξέρουν οι περισσότεροι, ακριβώς τη σημασία του.


 
Παράδειγμα Value Bet

Aς υποθέσουμε πως η Μάνσεστερ Σίτι υποδέχεται στην έδρα της την Τσέλσι και σύμφωνα με την φόρμα των δυο ομάδων αλλά και την εικόνα τους θεωρούμε/κρίνουμε πως η Σίτι έχει πιθανότητες 60% να πάρει το παιχνίδι. Άρα σύμφωνα με την κρίση μας η απόδοση που θα έπρεπε να βρούμε είναι 100/60= 1.66 (διαιρούμε την πιθανότητα που πιστεύουμε πως έχει η ομάδα από το 100) όμως βλέπουμε πως ο μπουκ δίνει τον άσσο στο 2.00..Οπότε με βάση την κρίση μας και την έμπνευση μας, έχουμε πετύχει ένα Value Bet.

Πως βρίσκω Value Bets;

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεις σήμερα κάποιο Value Bet στις στοιχηματικές πλατφόρμες καθώς όταν καθορίζουν τις αποδόσεις για κάποια παιχνίδι, είναι σχετικά ακριβείς στις προβλέψεις τους, αλλά δεν είναι δυνατό να προβλέψουν 100% σωστά.

Για να βρει κάποιος παίκτης ένα value bet, θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα με το οποίο ασχολείται και τις ομάδες που αγωνίζονται εκεί. Θα πρέπει να είναι γνώστης της φόρμας των ομάδων, των στατιστικών τους, της προϊστορίας που έχουν τα ζευγάρια που βρίσκονται αντιμέτωπα κάθε αγωνιστική, του τραυματισμούς, τις απουσίες, ακόμη και τον καιρό! Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συνθήκες....
 
Για παράδειγμα..
 
Ο Άρης είναι στις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας και υποδέχεται τον 5ο Αστέρα Τρίπολης, με βάση την εικόνα των ομάδων και την πορεία τους ο μπουκ δίνει πιθανότητες νίκης στον Άρη 20% άρα (100/20 = 5.00).. Εδώ λοιπόν έχουμε ειδική συνθήκη.. ο Άρης είναι ιστορική ομάδα και θα τα δώσει όλα στο γεμάτο γήπεδο του για να πάρει την νίκη.. Οπότε η απόδοση 5.00 θεωρείτε Value λόγο ειδικών συνθηκών (γεμάτο γήπεδο, ανάγκη νίκης κλπ)

Καταλήγοντας...
 
Για να βρει ένας παίκτης μια απόδοση με αξία λοιπόν, συνήθως θα πρέπει να επικεντρώνεται και να ασχολείται στοιχηματικά με λίγα πρωταθλήματα, καθώς έτσι θα τα μάθει καλά και μπορεί να βρει το λάθος των μπουκ, τα οποία δεν γίνονται συχνά.

Η Kouvadomania.gr στηρίζει τον υπεύθηνο στοιχηματισμό. Μάθε περισσότερα εδώ
    92
    0