Danny

24 Ιαν 20213 λεπτά

Κουπόνι Κυριακής [Προγνωστικά 24/1]

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, 7/10 σωστές προβλέψεις χθες, όχι κι άσχημα θα έλεγα!
 
Ελπίζω να κάνατε σωστή χημεία στις επιλογές και να πήγατε ταμείο..
 
Μετά απο μελέτη και σήμερα έχω καταλήξει σε κάποια σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στοιχηματικά.. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου..
 

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ Σ. - ΑΓΙΑΞ 3-5 ΓΚΟΛ

Η γηπεδούχος Φορτούνα διανύει περίοδο φόρμας καθώς έχει 5 νίκες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις με μόλις 1 ήττα έχοντας πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.. ο Άγιαξ είναι προφανώς ανώτερος αλλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση.. στοιχηματικά πάντως θεωρώ πως η επιλογή 3-5 γκολ μας καλύπτει..

Stoiximan +21 | MGA 1.70

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 & ΟVER 2.5

Η Γιουβέντους έχει μείναι πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου και δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών.. η Μπολόνια είναι αρκετά μαχητική ομάδα και δύσκολα την κερδίζεις.. έχει εμφανιστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στις αναμετρήσεις με τους μεγάλους της κατηγορίας.. στοιχηματικά θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με Over 2.5..

Stoiximan +21 | MGA 1.83

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ G/G & OVER 2.5

Oμάδες και οι δυο που φέρνουν τα over με το τσουβάλι εντός και εκτός έδρας.. η επιλογή μοιάζει ιδιαίτερα λογική και αναμενόμενη σε μια αρκετά τίμια απόδοση..

Stoiximan +21 | MGA 1.87

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ - ΜΠΟΧΟΥΜ 2

Τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και φυσικά μεγάλη διαφορά στην βαθμολογική θέση.. η Μπόχουμ κάνει πορεία πρωταθλητισμού όντας 2η ενώ η Σαντχάουζεν με άμυνα που μπάζει παλεύει για την σωτηρία της.. το διπλό παίζει σε αρκετά μεγάλη απόδοση.. και μοιάζει με τυράκι.. αλλά αν πάρουμε καθαρά την εικόνα των ομάδων το διπλό είναι και το πιο πιθανό σημείο..

Stoiximan +21 | MGA 2.12
 

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.. δεν πείθει ο φετινός Ατρόμητος και δεν θεωρώ πως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Ολυμπιακού.. το διπλό παίζει πολύ χαμηλά για αυτό θα προτιμήσω στοιχηματικά τα 2-3 γκολ..

Stoiximan +21 | MGA 2.05

ΒΕΡΟΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ 2-4 ΓΚΟΛ

Καλη ομάδα η Βερόνα που ξέρει να γίνεται ανταγωνιστική απέναντι σε καλύτερα σύνολα όπως αυτό της Νάπολι.. φέτος μας συνηθίζει σε πολλά τελικά αποτελέσματα με 2-3 γκολ.. από την άλλη η Νάπολι προσπαθεί να βρεί τα πατήματα της και οι συνεχόμενες νίκες βοηθούν.. στοιχηματικά πάμε οριακά με τα 2-3 γκολ..ενω τα 2-4 γκολ νομίζω μας προστατεύουν περισσότερο αν ξεφύγει το παιχνίδι..

Stoiximan +21 | MGA 1.53

ΣΑΛΚΕ - ΜΠΑΓΕΡΝ 3-5 ΓΚΟΛ

Οι αναμνήσεις είναι έντονες από την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 1ου γύρου με την Μπάγερν να διαλύει χωρίς οίκτο εντός έδρας με 8-0 την Σάλκε.. αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους οι μπλέ θα πρέπει σήμερα να φανούν πιο ανταγωνιστική.. στοιχηματικά μας καλύπτει η επιλογή 3-5 γκολ..

Stoiximan +21 | MGA 1.80

ΦΕΓΕΝΟΡΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2-3 ΓΚΟΛ

Η Αλκμάαρ αλλά και η γηπεδούος Φέγενορτ είναι ομάδας που αγαπούν τα μεγάλα σκορ.. όμως στα ντέρμπι τα πράγματα είναι σχετικά ποιο σφιχτά.. έτσι και σήμερα.. η Αλκμάαρ θα πάει να πάει αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα..όποιος από τους 2 κερδίσει θα μείναι κοντά στην κορυφή..Για τους λάτρεις των σκορ.. 1-1 ή 2-1..

Stoiximan +21 | MGA 2.12

Δες με ένα κλικ και τις σημερινές προτάσεις QuickBet από την ομάδα μας!

ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ UNDER 2.5

Πριν ακριβώς απο 1 εβδομάδα το παιχνίδι για το πρωτάθλημα ήρθε 0-0.. και το είχα προβλέψει οτι θα πάμε σε λίγα γκολ.. οι μπουκ θεωρόύν και σήμερα.. που το παιχνίδι είναι νοκ αουτ και έχει πολύ κίνητρο πως θα δούμε πολλά γκολ.. ΔΙΑΦΩΝΩ και σήμερα μαζί τους.. και πάμε με το ωραιότατο Under 2.5 σε εξαιρετική απόδοση..

Stoiximan +21 | MGA 2.32

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ UNDER 2.5

Mε συνταγή Κλεάνθης Βικλείδης θα πάει στην Τούμπα ο Μανόλο Χιμένεθ για να πάρει αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ που με την προσθήκη του επιθετικού μπροστά φαίνετε να ανεβάζει στροφές.. έχασε όμως το πνευμόνι του.. (Γιαννούλη).. Under 2.5..

Stoiximan +21 | MGA 1.62


 

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

    123
    0