top of page

Τι είναι η Γκανιότα στο Στοίχημα;


Τι είναι η γκανιότα;

Η γκανιότα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς όρους στο στοίχημα, αλλά πολλοί παίκτες δεν ξέρουν τι σημαίνει και ποιος είναι ο ρόλος της.

Η γκανιότα σε ένα σετ αποδόσεων, είναι το σίγουρο κέρδος που έχει ο bookmaker (στοιχηματικές), ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος που θα προκύψει σε έναν αγώνα. Με πιο απλά λόγια, είναι η προμήθεια που παίρνει η εκάστοτε στοιχηματική εταιρία, έτσι ώστε οι εταιρίες να έχουν ένα σίγουρο κέρδος πριν καν αρχίσουν οι αγώνες.


Στοίχημα: Πως υπολογίζεται η γκανιότα


Οπως όλοι οι στοιχηματικοί όροι, έτσι και η γκανιότα, κάπως υπολογίζεται. Ο πιο διαδεδομένος μαθηματικός τύπος για να υπολογιστεί είναι ο συγκεκριμένος:

Γκανιότα = 1/Απόδοση του άσου + 1/Απόδοση της ισοπαλίας + 1/Απόδοση του διπλού. Αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει, πολλαπλασιάζεται επί 100 και έτσι προκύπτει η γκανιότα.


Παράδειγμα: Υπάρχει ένας αγώνας με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.30, το «Χ» στο 3.40 και το διπλό στο 3.00. Η γκανιότα είναι η εξής: Γκανιότα = 1/2.30 + 1/3.40 + 1/3.00 = 0,434 + 0,294 + 0,333 = 1,061

Το συγκεκριμένο ποσό, πολλαπλασιάζεται με το 100 και έτσι προκύπτει η γκανιότα, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 6,1 %.

Στοίχημα: Πως καταπολεμείται η γκανιότα;


Αν ένας παίκτης θέλει να καταπολεμήσει τη γκανιότα, θα πρέπει να έχει στο νου του, ότι όσα περισσότερα παιχνίδια παίζει σε ένα δελτίο, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η γκανιότα που έχει στο κουπόνι του.

Αντιθέτως, όσα λιγότερα ματς ποντάρει, τόσο μικρότερη γκανιότα θα έχει. Γι’αυτό και προτιμότερο είναι στα στοιχηματικά δελτία να παίζει όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες γίνεται.

Το συνηθισμένο ποσοστό γκανιότας που θα βρει ο παίκτης στις περισσότερες διαδικτυακές εταιρίες είναι το 5-8%, αλλά αυτό μεταβάλλεται και ανάλογα με τα πρωταθλήματα.

Για παράδειγμα, σε ένα άγνωστο και αφερέγγυο πρωτάθλημα, η γκανιότα μπορεί να ανέβει ακόμη και σε διψήφια επίπεδα.

Το ιδανικότερο ποσοστό γκανιότας για τον παίκτη είναι μέγιστο το 3-4%, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν το συναντάμε συχνά.

Στοίχημα: Μηδενική γκανιότα


Τα τελευταία χρόνια, έχει εμφανιστεί το φαινόμενο, αρκετές στοιχηματικές να προσφέρουν συγκεκριμένα γεγονότα με μηδενική γκανιότα, χωρίς δηλαδή να έχουν κάποιο κέρδος, προσφέροντας παράλληλα αυτά τα παιχνίδια σε πολύ καλύτερες αποδόσεις.

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του ανταγωνισμού που έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες μεταξύ τους και στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν τους πελάτες τους ή να προσελκύσουν νέους

Αυτό βεβαίως είναι ένα θετικό γεγονός για τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στις συγκεκριμένες εταιρίες και να επωφεληθεί από αυτό το γεγονός.





75 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page