Danny

27 Φεβ 20213 λεπτά

Κουπόνι Σαββάτου [Προγνωστικά 27/02]

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Σάββατο σήμερα αγαπητοί γκουρού του στοιχήματος.. Με ένα κουπονάκι αρκετά πλούσιο που μας δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα σημεία.. Πάμε να τα δούμε παρέα..

Stoiximan.gr: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

[14:00] ANNOBEΡΟ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ. OVER 2.5

Ματσάρα στο Αννόβερο που για μένα ουσιαστικά κρίνει την πορεία των γηπεδούχων απο εδώ και πέρα..Με 42 βαθμούς η Γκρόϊτερ είναι 2η και κυνηγά επάξία την άνοδο.. το Αννόβερο έχει 33 και με νίκη μπαίνει στο κόλπο.. ομάδες που σκοράρουν στα παιχνίδια τους με το Over να έχει πάρα πολλές πιθανότητες..

Stoiximan +21 | MGA 1.73

[14:00] ΚΙΕΛ - ΑΟΥΕ 2-3 ΓΚΟΛ

Πολύ χαμηλά παίζει ο άσσος και αυτό ωφείλετε στα τελευταία εκτός αποτελέσματα της Άουε που δεν κατάφερε να σκοράρει.. στοιχηματικά βρίσκω αξία στην επιλογή των 2-3 γκολ..

Stoiximan +21 | MGA 2.05

[14:30] ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ OVER 2.5

Mονόδρομος το over στη συγκεκριμένη δύσκολη αναμέτρηση, όπου η πρωτοπόρος και κουρασμένη λόγο Τσουλού Σίτι υποδέχεται την εξαιρετική φέτος Γούεστ Χαμ που κυνηγάει την πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Τσουλού.. Θεωρώ πως θα μπούν τουλάχιστον 3 γκολ στον αγώνα..

Stoiximan +21 | MGA 1.67

[16:00] ΤΡΟΥΑ - ΑΖΑΞΙΟ 1

H πρωτοπόρος Τρουά έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία με 52 βαθμούς είναι 1η και δεν φαίνετε να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς παρατάσετε σοβαρή σε όλα τα παιχνίδια.. η Αζαξιό κινείτε στην μετριότητα και ο άσσος παίζε σε τίμια απόδοση..

Stoiximan +21 | MGA 1.83

bwin - Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της. Το στοίχημα όπως το είχες φανταστεί. |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

[16:30] ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΕΡΤΑ Β. 1

Η σοβαρή Βόφλσμπουργκ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την κακή φέτος Χέρτα.. έχω δει αναμετρήσεις και των 2 ομάδων και θεωώ πως αν η γηπεδούχοι πιάσουν ρυθμό θα καθαρίσουν το ματς.. το μόνο αρνητικό είναι οτι η Χέρτα θεωρεί πλέον όλα τα παιχνίδια τελικούς για να αποφύγει των υποβιβασμό..

Stoiximan +21 | MGA 1.70

[17:00] ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ UNDER 2.5

Δύσκολο γκολ και για τις δυο ομάδες.. η άμυνα της Γούεστ Μπρομ είναι πανηγύρι ενώ από την άλλη η Μπραϊτον είναι πιο μετρημένη.. Θεωρώ το under λογική επιλογή γέρνω προς τα δεξία όσον αφορά τον νικητή..

Stoiximan +21 | MGA 1.73

[17:15] ΣΕΒΙΛΛΗ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1Χ(Δ)

Με την εικόνα των δυο ομάδων απορώ γιατι ο μπουκ δίνει φαβορί την Μπάρτσα.. χάρη μας κάνει.. πάμε με το 1Χ και την Σεβίλλη που είναι φορμαρισμένη..

Stoiximan +21 | MGA 1.67

[19:00] ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ 2-3 ΓΚΟΛ

H Λάτσιο κινείτε στα Ευρωπαϊκά εισητήρια, είναι προφανώς πως αν θέλει να πετύχει τον στόχο να συμμετέχει και την νέα σεζόν στο Τσουλού θα πρέπει παιχνίδια απέναντι σε ομάδες όπως η Μπολόνια να τα κερδίζει.. Μπορεί; Δεν ξέρω γιατί η Μπολόνια είναι ιδιαίτερα μαχητική.. 2-3 γκολ περιμένω να δούμε..

Stoiximan +21 | MGA 2.05

Δες με ένα κλικ και τις σημερινές προτάσεις QuickBet από την ομάδα μας!

[19:30] ΛΕΙΨΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ OVER 2.5

Κοιλιά κάνει η Γκλάντμπαχ στο πρωτάθλημα καθώς δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη τις τελευταίες εβδομάδες.. από την άλλη η Λειψία είναι σε καλύτερο φεγγάρι και δίκαιο φαβορί της αναμέτρησεις.. παιχνίδι που θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ..

Stoiximan +21 | MGA 1.67

[19:30] ΛΙΝΤΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ G/G OVER 2.5

Θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και θα βγει και over.. εξαιρετική η απόδοση στο σημείο..

Stoiximan +21 | MGA 1.87

Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

    153
    0