top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Άρης - ΠΑΟΚ με 16.00!


ΑΡΗΣ_ΠΑΟΚ_Προγνωστικά

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βγάζει πρωταθλητή! Η «μονομαχία» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20:00 για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs θα κρίνει τον τίτλο στη Super League. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία (ΠΑΟΚ 77, ΑΕΚ 75, Ολυμπιακός 73, Παναθηναϊκός 71) το βαρύτιμο έπαθλο είτε θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ ή στην ΑΕΚ, όμως ο Άρης είναι ρυθμιστής. Η ομάδα μας ετοίμασε πρόταση Bet Builder με στόχο το ΤΑΜΕΙΟ!


Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης έχουν μπροστά τους την πρόκληση του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο στο Βόλο, όμως το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς με τον συμπολίτη απέκτησε και ιστορική σημασία.

Στον Άρη ζουν και αναπνέουν για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά παράλληλα δεν επιθυμούν να πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αντιμετωπίζει το ματς όπως όλα τα μεγάλα ντέρμπι της πόλης και θέλει να «χαμογελάσει» και να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για τον τελικό Κυπέλλου.

Τη φετινή σεζόν πάντως ο Άρης έχει το πάνω χέρι στα ντέρμπι με δύο νίκες (2-1, 0-1) και μία ισοπαλία (0-0), ενώ στα 6 τελευταία παιχνίδια τους με γηπεδούχους τους «κίτρινους» υπάρχει απόλυτη ισορροπία (2-2-2).



Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη θα παίξει τα ρέστα του και ονειρεύεται δικαίως την κατάκτηση του τίτλου, μετά από το απίστευτο σερί αποτελεσμάτων. Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ολική ανατροπή στην κούρσα του τίτλου χάρη στη δική του νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα (4-1) σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό (2-0), έχουν πλέον την κατάσταση στα πόδια τους και θέλουν να γράψουν ιστορία.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» σκέφτονται μόνο το «τρίποντο», αφού γνωρίζουν ότι με ισοπαλία μπορεί να το χάσουν στην ισοβαθμία τον τίτλο εφόσον η ΑΕΚ νικήσει τη Λαμία. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ζενίθ και με τις τρεις σερί νίκες στα ντέρμπι τρόμαξαν εχθρούς και φίλους.


Άρης - ΠΑΟΚ (1Χ2) εσύ τι λες;

  • 0%Άρης

  • 0%ΠΑΟΚ

  • 0%Ισοπαλία


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

475 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page