top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Αστέρας-Παναθηναϊκός με 5.00, ΑΕΚ-Ατρόμητος με 4.00


Stoiximan PAO AEK

Ψάχνει… φάρμακο κόντρα στον Αστέρα και την αρνητική παράδοση ο Παναθηναϊκός, με σπασμένα φρένα η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Ανάλυση και προγνωστικά. Με τις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις 20:30 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σερί απέναντι στους «πράσινους» καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στις επτά πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις των δύο ομάδων.


Με καλή ψυχολογία ο Αστέρας, που επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στην 7η θέση, ισόβαθμος με τον 6ο Άρη. Η ομάδα του Ράσταβατς δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες όπως πέρσι και θα ψάξει την υπέρβαση με τα playoffs. Καθόλου εύκολο το εγχείρημα, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.


Ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει στη ζυγαριά την πνευματική του ετοιμότητα. Μετά από τρεις σερί νίκες στη Stoiximan Super League με μηδέν παθητικό, ηττήθηκε 1-2 στη Λεωφόρο από την ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή. Προηγήθηκε νωρίς με τον Τζούρισιτς, ωστόσο τα γκολ των Τσούμπερ και Πινέδα έφεραν την ανατροπή.


Ακόμη πιο δυσάρεστο νέο, ο τραυματισμός του Μάγκνουσον στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι. Πολύμηνη η απουσία του Ισλανδού στόπερ, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Έχει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς, η διαχείριση ωστόσο με τα συνεχόμενα ματς δεν είναι απλή υπόθεση.


Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα και με ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους χώρους. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει άμεσα αντίδραση και το τρίποντο είναι απαραίτητο για να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά από το -4 της κορυφής. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Μαντσίνι σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.


Στις 21:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση φτάνει στο ματς από μια ονειρική εβδομάδα. Πρώτα κέρδισε τη Μπράιτον 3-2 στο AMEX Stadium και στη συνέχεια πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Τρίποντο που ήρθε με ανατροπή και την υπογραφή των Τσούμπερ, Πινέδα.


Αρχίζει να ρολάρει η ΑΕΚ, που επιθετικά είναι γεμάτη λύσεις, τη στιγμή που ο Αλμέιδα βρήκε τρόπο να καλύψει το κενό των Βίντα - Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Στο -5 από την κορυφή, με ματς λιγότερο, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με τρίποντα για να καλύψει τη διαφορά. Στόχος προφανώς η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων, ενώ δείχνει πως μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.


Ζόρια στο ξεκίνημα για τον Ατρόμητο, που μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες σε τέσσερα ματς. Μετά το 1-1 με τον Βόλο, πήρε βαθμό και στο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς, ο Ασεβέδο ωστόσο σκόραρε στο 86' και κράτησε όρθια την ομάδα του.


Καλά τα επίπεδα δημιουργίας της ομάδας του Κόουλμαν, της λείπει εντούτοις η σταθερά στην εκτέλεση. Αρκετά καλό το υλικό για να μπει σε περιπέτειες, δύσκολα όμως να κάνει φέτος την υπέρβαση με τα playoffs.


Σε καταπληκτικό μομέντουμ η ΑΕΚ, με μπόλικο ενθουσιασμό και απόλυτα ικανή να συνεχίσει το σερί της. Ο Ατρόμητος ψάχνει ακόμη ρυθμό και σταθερότητα, με το timing της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην τον ευνοεί. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

3 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page