top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Γεμάτο Κουπόνι Σαββάτου [Προγνωστικά 20/02]


Prognostika

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι έχει πολλές αναμετρήσει με ενδιαφέρον.. Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα έχω ξεχωρίσει κάποια σημεία τα οποία μαρέσουν και θα τα συνδυάσω σε διάφορα δελτία.. Πάμε να τα δούμε..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[14:00] ΣΑN ΠΑΟΥΛΙ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ G/G & OVER 2.5

Παιχνίδια ανάμεσας στις ισόβαθμες Σάν Πάουλι, η οποία κάνει πορεία τρένου με 3 συνεχόμενες νίκες μέσα έξω και επίθεση που πετάει φωτιές.. και τη Ντάρμσταντ που είναι σταθερά μέτρια χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα.. οι "Πειρατές" σκοράρουν και τρώνε γκολ με το τσουβάλι.. 5/6 τελευταία παιχνίδι της Σαν Πάουλι έχουν έρθει G/G & Over.. το ίδιο περιμένω να γίνει και στο σημερινό..


[14:30] ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ 2-3 ΓΚΟΛ

Eκ διαμέτρου αντίθετες πορείες για την Σαουθάμπτον και την Τσέλσι τις τελευταίες αγωνιστικές.. από την μια η Τσέλσι που δεν δέχεται γκολ..και πέρνει τις νίκες την μια μετά την άλλη και απο την άλλη την Σάουθαμπτον που έχει συνεχόμενες ήττες με σχεδόν 4 γκολ μέσο όρο παθητικό στα τελευταία 5 παιχνίδια της.. το διπλό είναι μεν πολύ πιθανό.. αλλά η απόδοση στα 2-3 γκολ μου αρέσει περισσότερο..


[16:00] ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΤΡΟΥΑ UNDER 2.5

Η ομά της Βαλιενσέν υποδέχεται την πρωτοπόρο της Ligue 2 Τρουά.. σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες που παλαιότερα παίζαν για χρόνια στην Ligue 1..Όσον αφορα την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάω με το Under και τα λίγα γκολ.. παρότι οι μπουκ το δίνουν ως outsider σημείο.. η Βαλενσιέν είναι σκληρή ομάδα και δεν θα χάσει εύκολα από την Τρουά.. η οποία άλλωστε δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα σκορ..


[16:00] ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ OVER 2.5

H προϊστορία των ομάδων καθώς και η ως τώρα εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο μας οδηγεί στην επιλογή του Over.. 6/6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα τους είχαν τουλάχιστον 3 γκολ.. η Λάτσιο καίγεται για την νίκη για να πιάσει την πρώτη τετράδα..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


[16:30] ΑΪΝΤΡΑΧΤ Φ. - ΜΠΑΓΕΡΝ 1Χ(Δ)

Η Μπάγερν φέτος τα έχει σηκώσει όλα, Τσουλού, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Πρωτάθλημα Γερμανίας, Κύπελλο Γερμανίας, Σούπερ Καπ Γερμανίας, Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων.. Ε φτάνει.. δεν κουράστηκε; Στην Bundesliga και φέτος δείχνει πως κάνει περίπατο.. τα γράφω τα παραπάνω για να μην θεωρήσει κανείς πως αμφισβητώ την παντοδυναμία της πανευρωπαϊκα..Πάμε όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι.. Η Αϊντραχτ είναι αήττητη 10 παιχνίδια στην έδρα της και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.. Όσοι έχουμε δει παιχνίδια της ξέρουμε πως θα βάλει δύσκολα στους Βαυαβαρούς.. 1Χ(Δ)..


[16:30] ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΪΝΤΖ OVER 2.5

Παιχνίδι που θα έχει τουλάχιστον 3 γκολ..για εμένα είναι το Over του σημερινό κουπονιού.. Γιατί; η Γκλάντμπαχ είναι καλύτερη ομάδα και δεν το αμφισβητεί κανείς.. όμως η Μαϊντς παρότι κάνει συνεχόμενες ήττες στα εκτός έδρας με τις "καλές" ομάδες της κατηγορίας σκοράρει και παίζει ανοιχτά.. θυμηθείτε με Λειψία, με Μπάγερν και με Λεβερκούζεν..


[16:30] ΚΟΛΩΝΙΑ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ G/G

H Στουτγάρδη είναι καλύτερη ομάδα αλλά περνάει μια συνεχόμενη περίοδο ντεφορμαρίσματος..η Κολωνία έχει βγει εδώ και αρκετές εβδομάδας από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν έχει απομακρυνθεί αρκετά για να νοιώθει ασφάλεια.. δίνω πολλές πιθανότητες στο G/G καθώς και οι δυο ομάδες συνήθως σκοράρουν..


[17:00] ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-3 ΓΚΟΛ

6/6 παιχνίδια 2-3 γκολ για την Μπέρνλι.. 4/6 παιχνίδια 2-3 γκολ για την Γουεστ Μπρόμ.. θα μου πείτε είναι αυτο λογική για στοιχηματική επιλογή;; Γιατί ποιο είναι;; 2-3 γκολ και μάλιστα σε τίμια απόδοση..



[19:30] ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ G/G

Σημάδια ζωής έδειξε η Λίβερπουλ στο Τσαμπιονς Λίγκ κερδίζοντας την Λειψία με 0-2 μετά απο 3 συνεχόμενες ήττες.. η Έβερτον παραμένει ομάδα που δεν μπορείς να βασιστείς.. κατώτερη των περιστάσεων με ήττα εντός απο Σίτι και άλλη μια ήττα εντός απο Φούλαμ..μέσα σε 6 ημέρες 2 ήττες που την κρατούν μακρύα απο τα Ευρωπαϊκα εισητήρια..


[19:30] ΣΑΛΚΕ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ G/G

Ουραγός και πρώτο φαβορί να υποβιβαστεί φέτος η Σάλκε.. υποδέχεται την αιωνια αντίπαλο της την Μπορούσια.. η Λειψεία πέρασε με 0-3 από την Σάλκε και η Μπάγερν με 0-4..στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ θεωρώ πως η Σάλκε θα βρεί τουλάχιστον 1 γκολ...


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

154 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comentários


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page