top of page

Η Stoiximan και η Super League στηρίζουν τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας


Stoiximan Δίνουμε φωνή σε όλους

Η Stoiximan, Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, με το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους» δείχνει την αλληλεγγύη της.


H Stoiximan Μεγάλος Χορηγός και Ονοματοδότης του Πρωταθλήματος της Super League, και η διοργανώτρια αρχή αφιέρωσαν την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στη διεθνή ημέρα νοηματικών γλωσσών, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και στους επτά αγώνες της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League εισήλθαν στο γήπεδο φορώντας μπλούζες με την ονομασία “Stoiximan Super League” αποτυπωμένη και στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας. Παράλληλα, οι ομάδες κατά την είσοδο και παρουσίασή τους στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό με το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους» γραμμένο και στη νοηματική γλώσσα, δείχνοντας την στήριξή τους σε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Μια ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν οι ποδοσφαιριστές με τα χέρια τους έκαναν το σήμα της αγάπης στη διεθνή νοηματική γλώσσα. διεθνή νοήματα.


Για την σωστή αποτύπωση του μηνύματος και την αναγραφή της λέξης Super League και Stoiximan, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Hands Up, τον Οργανισμό διερμηνέων νοηματικής γλώσσας και υπηρεσιών προσβασιμότητας.


Παράλληλα, η Stoiximan ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της να προσφέρει μέσω της Hands Up και σε συνεργασία και με την σχολή νοηματικής Smiyl ένα κύκλο 10 μαθημάτων νοηματικής γλώσσας σε 10 άτομα. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της διάδοσης της νοηματικής γλώσσας και αποτελεί μια σημαντική προσφορά, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής και προσβάσιμης κοινωνίας για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ,μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής υπευθυνότητας της Stoiximan στη διεύθυνση www.iroes.gr.


Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan σημείωσε σχετικά: “Βασική προτεραιότητα της Stoiximan είναι να συνδυάζουμε τον αθλητισμό με δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Μέσω αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας από κοινού με την Super League, στηρίζουμε τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας ευαισθητοποιώντας παράλληλα το κοινό μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας να προωθούμε την κοινωνική ένταξη και να συμβάλλουμε στη διάδοση αξιών, δημιουργώντας μια κοινωνία ισότιμη για όλους”.


Εκ μέρους της Super League, της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: "Η Super League, ως διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου και πιο δημοφιλούς αθλήματος στην Ελλάδα, του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ανέλαβε ακόμα μια πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Stoiximan: Τη διάδοση του μηνύματος «Δίνουμε φωνή σε όλους». Στο ποδόσφαιρο, δε χωρούν διαχωρισμοί. Στο ποδόσφαιρο, όλοι έχουν θέση. Στεκόμαστε δίπλα στους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας, και όλοι μαζί, δείχνουμε το σεβασμό μας στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Η Super League, σε αγαστή συνεργασία με το Μεγάλο Χορηγό, τη Stoiximan, θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αξιοποιώντας στο έπακρο το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο φέρνει κοντά ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της χώρας μας, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης."

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

126 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

© Copyright 2024. Kouvadomania.gr

Η Kouvadomania.gr δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα, προβλέψεις στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Kouvadomania.gr συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.gr, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

eeep-footer-kouvadomania-mobile

21+

  • Facebook
kethea-logo
eeep-footer-kouvadomania-desktop_final
bottom of page