top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Κουπόνι Κυριακής [Προγνωστικά 01/11]


Προγνωστικά

Kαλό μήνα φίλοι αναγνώστες, ας ελπίσουμε ο Νοέμβρης να είναι καλύτερος σε όλα από τους υπόλοιπους μήνες του 2020! Πήγαμε σε μερικό lockdown όπως το λένε και θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε υπομονή.. Πάνω απο όλα η ασφάλεια μας.. Ας τα αφήσω όμως αυτά, άλλωστε δεν μου ταιριάζουν.. πάμε να δούμε τα σημερινά σημεία που ξεχώρισα από το κουπονάκι..

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΝΤΒΕΡΠ Χ2(Δ)

Η Αντβέρπ έχει "χαζέψει" με την Ευρωπαϊκή της πορεία φέτος στο Europa League ολους του φίλους του ποδοσφαίρου.. η πρόσφατη νίκη της εντός έδρας με την Τότεναμ ήταν έκληξη.. όχι όμως και για αυτούς που παρακολουθούν Βέλγικο ποδόσφαιρο.. η Αντβέρπ είναι σε τρομερή φόρμα παίζοντας επιθετικά και δεν μασάει απέναντι σε κανέναν αντίπαλο.. η Άντερλεχτ είναι σαφώς καλύτερη απο πέρυσι..σε 10 παιχνίδια έχει μόλις 1 ήττα αλλά οι άμυνα της πολλές φορές την προδίδει και χάνει βαθμούς.. Ματσάρα λοιπόν.. προσωπικά θεωρώ πως η Αντβέρπ δεν θα χάσει σήμερα..

ΒΟΥΡΤΣ.ΚΙΚΕΡΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ UNDER 2.5

H ομάδα του Μπόχουμ είναι ανώτερη σχετικά με την ουραγό της βαθμολογίας Κίκερς.. βέβαια δεν παρουσιάζει κάποιο πρόσωπο που χέρει εμπιστοσύνης αγωνιστικά.. 2 γκολ παθητικό και 4 ενεργητικό σε 5 παιχνίδια.. σε αντίθεση με τους Κίκερς που δέχονται κατα μ.ο 2 γκολ ανα αγώνα.. Το Under παίζει σε αποδόσεις outsider και μαρέσει σαν επιλογή..


ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G

O πρωτοπόρος Άρης θέλει να κρατήσει την θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας.. για όδους έχουν παρακολουθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχουν δει πως παρουσιάζεται μεν σοβαρή αλλά έχει αμυντικά κενά.. που μια ομάδα όπως ο Αστέρας μπορεί να εκμεταλευτεί.. ο άσσος ξεκίνησε χαμηλά και πλέον έχει ανέβει πολύ ψηλά σαν απόδοση.. δεν είναι εύκολο παιχνίδι για τον Άρη.. μην σας πω, πως ο Αστέρας έχει περισσότερες πιθανότητες να κλέψει στις αντεπιθέσεις τη νίκη.. G/G είναι η επιλογή μου..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ G/G

H επιλογή G/G είναι βγάζει μάτια.. γιατι;; η γηπεδούχος Νιουκαστλ σκοράρει σχεδόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της.. η Έβερτον του Αντζελότι δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της τα οποία σκοράρει.. η προϊστορία λέει επίσης G/G.. η απόδοση είναι τίμια.. άρα;; G/G


ΣΠΕΤΣΙΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Σπέτσια είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψει για την σωτηρία της.. αγωνιστικά με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της.. η Γιουβέντους από την άλλη δεν είναι σε καλό φεγγάρι.. και ζορίζεται.. στοιχηματικά θα πάω συντηρητικά με την επιλογή των 2-4 γκολ..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ UNDER 2.5

H Φραϊμπουγρκ είναι ομάδα που δεν "αγαπάει" τα μεγάλα σκορ.. η Λεβερκούζεν παρουσιάζεται φέτος να δυσκολεύετε στο σκοράρισμα..εκτός απο τις 2 αναλαμπές με Νις και Άουσμπουργκ..η προϊστορία επιβεβαιώνει πως τα παιχνίδια είναι σφιχτά ανάμεσα τους..η απόδοση στο Under είναι κατα τη γνώμη μου, λάθος τόσο υψηλή..


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ 2 & ΟVER 1.5

Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 3 ισοπαλλίες και 3 ήττες σε 6 αναμετρήσεις.. ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή..και με τον Πάμπλο Γκαρσία πάει μόνο για την νίκη στο Αγρίνιο.. το διπλό παίζει χαμηλά.. όμως ο συνδυασμός του διπλού με Over 1.5 δίνει μια τίμια απόδοση..


ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΟΡΝΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ

Μονακό και Μπορντό είναι ομάδες που "αγαπούν" τα 2-3 γκολ.. ειδικά όταν έρχονται αντιμέτωπες.. ένα στατιστικό που βγάζει μάτια είναι ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξί τους έχουν επιβεβαιώσει το σημείο 2-3 γκολ και τις 6 φορές.. Μαρέσει και η απόδοση..

ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ

Εντυπωσιάζει η Μάνσεστερ στο Τσάμπιονς Λίγκ.. μεσοβδόμαδα διέλυσε την Λειψία εντός έδρας με 5-0.. η Άρσεναλ είχε αγώνα την Πέμπτη και έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ντάνταλκ με 3-0.. με τους Ιρλανδούς να μην κάνουν ουτε 1 φάουλ στον αγώνα(!).. Στοιχηματικά περιμένω σφιχτό παιχνίδι.. άλλωστε η Άρσεναλ στα ντέρμπι παίζει σφιχτά και φέρνει χαμηλά σκορ.. είμαι ανάμεσα στο Under 2.5 και τα 2-3 γκολ.. Δεν ξέρω.. μάλλον γέρνω προς τα 2-3 γκολ..


ΡΟΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3-5 ΓΚΟΛ

Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ σχεδόν σε όλα τα επίσημα παινίδια τους εντός Ιταλίας.. Ρόμα και Φιορεντίνα πιθανολογό πως θα μας προσφέρουν γκολ και θέαμα.. και η προϊστορία των αναμετρήσεων το επιβεβαιώνει..


Καλη επιτυχία σε όλους!


*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

193 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page