top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Κουπόνι Κυριακής! [Προγνωστικά 28/02]


προγνωστικά

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, με 7/10 σωστά σημεία έκλεισε η χθεσινή μου πρόταση και 70% επιτυχία ουσιαστικά στις προβλέψεις.. όχι κι άσχημα..

Πάμε στο σημερινό Κυριακάτικο κουπόνι όπου θα προσπαθήσω πάλι να ξεχωρίσω κάποια σημεία τα οποία μου αρέσουν..Πάμε λοιπόν να τα δούμε..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[13:30] ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER 2.5

Με την Σαμπτόρια να μας συνηθίζει σε αποτελέσματα με over 2.5 στην εδρα της και την Αταλάντα να είναι γνωστή για τις επιθετικές της αρετές και τα μεγάλα σκορ.. νομιζώ πως είναι εντελώς λογικό να πάμε με το over 2.5..


[14:00] ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΝΟΡΙΤΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Η τελευταία Γουίκομπ υποδέχεται την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Νόριτς.. το διπλό παίζει λογικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δεν αξίζει η επιλογή του.. από την άλλη βρίσκω αξία στην επιλογή των 2-3 γκολ.. Μπορεί η Γουικομπ να είναι τελευταία αλλά δεν συνηθίζει να έχει μεγάλα σκορ στην έδρα της.. από την άλλη και η Νόριτς δεν είναι ομάδα που μας συνηθίζει σε διασυρμούς.. 2-3 γκολ η επιλογή μου..


[14:00] ΛΕΣΤΕΡ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ

H 2η στη Βαθμολογία της Πρέμιερ Λέστερ, υποδέχεται την 11η της βαθμολογίας Άρσεναλ.. αυτη είναι η βαθμολογική εικόνα.. όσον αφορά τους στόχους;;.. η Λέστερ προφανώς θέλει να κρατήσει την θέση της στην 4άδα και η Άρσεναλ να διεκδικήσει μέχρι τέλους ένα Ευρωπαϊκό εισητήριο.. κουρασμένη η Λέστερ από το παιχνίδι της Πέμπτης.. σε κακή φόρμα η Άρσεναλ με μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της.. 2-3 γκολ και σε αυτή την αναμέτρηση..


[14:30] ΟΥΝΙΟΝ Β. - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1

Ομάδες με εντελώς αντίθετα αποτελέσματα βάση σκορ.. από την μια η Ουνιόν Β. έχει 5/6 under 2.5 ενώ η Χόφενχαϊμ έχει 5/6 Over 3.5... Άντε τώρα να βγει άκρη.. η Ουνιόν αλήθεια είναι πως εμφανίζεται σε όλα τα παιχνίδια ιδιαίτερα σοβαρή.. ενώ η Χοφεναϊμ είναι πιο ενθουσιώδης ομάδα που δεν μασάει να παίζει επιθετικά.. Και σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με τα 2-3 γκολ..

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.


[15:00] ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

O Άρης με νίκη έχει την ευκαιρία να πιάσει ξανά την 2η θέση.. από την άλλη ο Ατρόμητος δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη στις τελευταίες αναμετρήσεις με την τελευταία του νίκη να είναι 1 μήνα πρίν στα Γιάννινα με 0-1.. ο Άρης είναι το φαβορί της αναμέτρησεις και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι.. στοιχηματικά μαντέψτε... και έδω 2-3 γκολ..


[16:00] ΙΝΤΕΡ Μ. - ΤΖΕΝΟΑ 2-4 ΓΚΟΛ

Η Ιντερ οδεύει με σταυθερά βήματα προς την κατάκτηση του σκουντέτο και τίποτα δεν φαίνετε να μπορεί να την σταματήσει.. η Τζένοα όμως σήμερα μπορεί και να την δυσκολέψει.. μια Τζένοα που είναι σε φόρμα και δεν χάνει στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της με πολύ καλή απόδοση στα εκτός έδρας.. 2-4 γκολ η στοιχηματική μου επιλογή..


[16:30] ΜΑΪΝΤΖ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 2.5

H Mαϊντζ κάνει ηρωϊκό comeback.. σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα βγήκε ακόμη πιο δυνατη.. Κέρδισε Γκλάντμπαχ και Ουνιόν και πήρε Χ από την Λεβερκούζεν σκοράροντας με άνεσε και στα 3 παιχνίδια.. από την άλλη η Άουσμπουργκ κάνει μια μικρή κοιλιά που την κατέβασε πολύ στην βαθμολογία.. η προϊστορία φωνάζει over 2.5.. και το ένστικτο μου..


[17:45] ΑΛΚΜΑΑΡ - ΦΕΓΕΝΟΡΤ OVER 2.5

Οver 2.5 χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο.. σκοράρουν και τρώνε με το τσουβάλι και οι δυο..



[18:30] ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G

Σε εξαιρετική φόρμα και οι δυο ομάδες που είναι αήττητες στα τελευταία 6 παιχνίδια τους.. η Τσέλσι είναι στην 5η θέση με 43 βαθμούς και ο στόχος της είναι προφανώς να τερματίσει στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσουλού.. ένα δύσκολος στόχος καθώς ακόμη και η 5η θέση είναι δύσκολη.. αν σκεφτεί κανείς πως η Λίβερπουλ καραδοκεί με 40 βαθμούς όπως κι η Έβερτον.. ενώ και η Άστον Βίλα είναι στο κόλπο με 39 βαθμούς.. καθώς και η Τότεναμ με 36..η Μάνσεστερ με 49 βαθμούς έχασε επαφή από την Σίτι εδώ και αρκετό καιρό.. αλλά κρατά με νύχια και με δόντια την 2η προνομιούχο θέση..


[19:30] ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ G/G

Mεγάλο Αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο να θέλει την νίκη για να πιάσει την ΑΕΚ στην βαθμολογία της Superleague.. η ΑΕΚ από την άλλη με νίκη πάει στην 2η θέση..αν ο Άρης δεν κερδίσει τον Ατρόμητο.. Όπως και να έχει μιλάμε για ντέρμπι και στα ντέρμπι όλα είναι πιθανά.. στοιχηματικά θα πάω με το g/g που παίζει σε εξαιρετική απόδοση..


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

151 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page