top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Κουπόνι Σαββάτου! [Προγνωστικά 03/04]


Prognostika

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Κουπόνι Σαββάτου και μετά το διάλειμμα με τις Εθνικές ομάδες επιστρέφουμε δυναμικά με τα ενχώρια πρωταθλήματα.. Πλήρες κουπονάκι με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.. Πάμε να δούμε αυτές που ξεχώρισα εγώ..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[14:30] ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-3 ΓΚΟΛ

Περίεργη αναμέτρηση, και οι δυο είναι ομάδες με χαμηλά σκορ.. δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει.. και οι δυο ομάδες έχουν απο 6 under 2.5.. Γιατί λοιπόν οι μπουκ δίνουν φαβορί το over 2.5; Δεν ξέρω.. εγώ εχω δει αναμετρήσεις και των δυο ομάδων και θεωρώ πολύ πιθανό η μπίλια να κάτσε στα 2-3 γκολ..


[16:00] ΤΖΕΝΟΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G

Σχετικά αδιάφορες και σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση είναι και οι δυο ομάδες.. βέβαια αν συνεχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα μπορεί και να μπουν σε μπελάδες.. και οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ στα περισσότερα τους παιχνίδια.. Πάμε με το g/g..


[16:00] ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G/G

H φετινή Αταλάντα δεν είναι η ομάδα που βγάζει τα over όπως πέρυσι με άνεση.. έτσι κι αλλιώς στα τελευταία τις παιχνίδια έχει μόλις 3 Over σε 6 αναμετρήσεις.. η Ουντινέζε είναι αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και συνήθως σκοράρει ακτόε έδρας δυσκολεύοντας τους αντιπάλους της.. ουτε ο άσσος μαρέσει ουτε το over.. Με καλύπτει στοιχηματικά το G/G..


[16:30] ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ G/G & OVER 2.5

Η 5η Ντόρτμουντ υποδέχεται την 4η Αϊντραχτ στην μάχη για την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Τσουλού της επόμενη σεζόν.. Θεωρώ επικίνδυνη την Μπορούσια αλλά φέτος δεν είναι και ομάδα που μπορείς να βασιστείς.. η Αϊντραχτ με πείθει αγωνιτικά..Αν επέλεγε σημείιο θα πήγαινα με το Χ2.. αλλά δεν μάρεσαν οι αποδόσεις για αυτό θα πάω με το G/G και Over 2.5..

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι


[16:30] AΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-3 ΓΚΟΛ

Άουσμπουργκ και Χόφενχαϊμ κάνουν φέτος μια μέτρια πορεία.. Στα μέσα της βαθμολογίας χωρίς να δείχνουν πάντως οτι θα κινδυνέψουν.. Επέλεξα τα 2-3 γκολ καθώς και οι δυο ομάδες συνηθίζουν να έχουν αποτελέσματα με 2-3 γκολ..Όσον αφορά το ποιος θα πάρει το ματς σας λέω πως το παιχνίδι είναι τριπλή..


[17:00] ΛΙΝΤΣ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2-3 ΓΚΟΛ

Για την Λίντς τα έχουμε πει.. ομάδα αλλοπρόσαλη με δυνατότητα να κορντάρει στα ίσα των καλύτερο και να χάσει με συνοπτικές διαδικασίες από τον τελευταίο.. Χωρίς άνχος και στόχους η Λίντς.. με χαμηλή ψυχολογία και σχεδόν σίγουρο τον υποβιβασμό η Σέφιλντ.. Στοιχηματικά και σε αυτή την αναμέτρηση θα πάω με τα 2-3 γκολ..


[19:00] ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο, η Τορίνο κινδυνεύει με υποβιβασμό ενώ η Γιούβε μετα την εντός έδρας ήττα απο Μπενεβέντο κινδυνεύει να χάσει την 1η τετράδα που οδηγεί στο Τσουλού.. Όπως και να το δει κανείς.. είναι ντέρμπι με πολύ ενδιαφέρον και θα δωθεί πραγματική μάχη.. Η Γιούβε θα προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι γιατι είναι ανώτερη.. ενώ η Τορίναο θα πάει με αμυντική τακτική να κλέψει το ματς..


[19:30] ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1Χ(Δ)

Το διπλό παίζει σε πολύ χαμηλή απόδοση.. ρε παιδιά.. οκ.. η Σίτι επέστρεψε στον θρόνο.. είναι 1η με διαφορά 14 βαθμών.. Γιατί παίζει τόσο χαμηλά ο διπλό; Τι είναι η Λέστερ; καμιά ομαδούλα που θα κάτσει να χάσει με σταυρωμένα χέρια ενώ καίγεται για τη νίκη; Δεν πειράζει ευχαριστούμε γιατι θα πάμε με το 1Χ σε εξαιρετική και τίμια απόδοση!


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Κουπόνι Σαββάτου και μετά το διάλλειμα με τις Εθνικές ομάδες επιστρέφουμε δυναμικά με τα ενχώρια πρωταθλήματα.. Πλήρεw κουπονάκι με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.. Πάμε να δούμε αυτές που ξεχώρισα εγώ..

117 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page