top of page

Κουπόνι Σαββάτου 27/01


Γεια σας φίλοι αναγνώστες, Σάββατο 27 Ιανουαρίου και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι σε πλήροι δράση με αναμετρήσεις που έχουν βαθμολογικό και φυσικά στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα σημεία που ξεχώρισε η ομάδα από το σημερινό κουπόνι.



17:15 Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης Με το «διπλό» από τις Κανάριες Νήσους και την έδρα της Λας Παλμάς θέλει να… δραπετεύσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν μπροστά τους σπουδαία ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Χιρόνα κι έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους Καταλανούς. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι… μονόδρομος για της ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που προέρχεται από σπουδαία εντός έδρας ανατροπή κόντρα στην Αλμερία (3-2) την περασμένη αγωνιστική. Στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Λας Πάλμας, η οποία κάνει… όνειρα για την πρώτη εξάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Οι δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Βιγιαρεάλ (3-0) και Βαγιεκάνο (2-0) έχουν ανεβάσει στα ύψη της ψυχολογίας της ομάδας του Γκαρσία Πιμιέντα, η οποία θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «βασίλισσα». Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρά η Ρεάλ στο “Estadio de Gran Canaria”.

Εκτίμηση: Over 2.5


18:00 Νις - Μετς

Η Νις που διεκδικεί την έξοδο της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, υποδέχεται τη Μετς. Με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για την παραμονή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδόσφαιρου. Η ομάδα της Νίκαιας με 35 βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μαζί με την Μπρεστ, τη Μονακό και τη Λιλ «οδηγούν» την κούρσα του… σεντονιού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόλις δύο νίκες στα πέντε τελευταία μετρούν οι γηπεδούχοι, που θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Χωρίς «τρίποντο» από τις 26 Νοεμβρίου παραμένουν οι φιλοξενούμενοι στη Ligue 1.

Εκτίμηση: 2-3 γκολ


19:30 Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ

Δίχως «φρένα» συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Λεβερκούζεν, η οποία φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο μετά το 3-2 κόντρα στη Λειψία την περασμένη αγωνιστική έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα και μαζί με τις 3 ισοπαλίες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας το αήττητο. Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ με μόλις 5 νίκες και 5 ισοπαλίες βρίσκεται στην 12η θέση, εννέα βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και έχει ως στόχο ένα αποτέλεσμα ανάλογο της περσινής σεζόν όπου ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Εκτίμηση: 3-5 γκολ

19:30 Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ Λίγες ώρες μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Copa Del Rey, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στις 19:30 για την 22η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η γκρίνια για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφερε φήμες αποχώρησης του Τσάβι και οι Καταλανοί (44β.) ψάχνουν άμεσα μία μεγάλη νίκη, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν, έστω και ως αουτσάιντερ, στη μάχη του τίτλου. Δύσκολη η κατάσταση και στη Βιγιαρεάλ (20β.), η οποία απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Εκτίμηση: 3-5 γκολ


20:00 Κηφισιά - Άρης

Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Κηφισιά υποδέχεται τον Άρη στις 20:00, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία μεριά, οι γηπεδούχοι (12β.) παλεύουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ψάχνοντας μία μεγάλη «ανάσα», ενώ, στην άλλη μεριά, οι Θεσσαλονικείς (30β.) θέλουν να αποκτήσουν ξανά διαφορά ασφαλείας από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης και, παράλληλα, να πλησιάσουν στην πρώτη τετράδα. Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε στο 1-1.

Εκτίμηση: G/G


21:45 Μίλαν - Μπολόνια

Ντέρμπι στην Ιταλία, όπου η Μίλαν φιλοξενεί την Μπολόνια (21:45) για την 22η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι (45β.) έβγαλαν αντίδραση το προηγούμενο διάστημα και οι έξι νίκες τους στα τελευταία επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα τους έφεραν κοντά στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Την ίδια ώρα, η Μπολόνια (32β.) παραμένει σταθερά στο «κόλπο» ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, σε ένα γκρουπ που περιλαμβάνει ακόμα τη Φιορεντίνα, τη Λάτσιο, τη Ρόμα και τη Νάπολι.

Εκτίμηση: 2-3 γκολ


22:00 Μαρσείγ - Μονακό

Πολύ κρίσιμος ο αποψινός αγώνας ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Μονακό, γι’ αμφότερες τις ομάδες. Στο “Velodrome” οι Φωκαείς και οι Μονεγάσκοι θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη και με «τρίποντο» μπορούν να… επανέλθουν στην κουβέντα ακόμα και για το Champions League! Σε αυτή την πορεία είναι η Μονακό, που τη χωρίζει μόλις ένας βαθμός από την 3η Μπρεστ και υπό προϋποθέσεις με «διπλό» μπορεί να βρεθεί και μόνη της στη 2η θέση! Τρεις ισοπαλίες, όλες με σκορ, με τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν από μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Εκτίμηση: G/G



Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης

Over 2.5

1.65


stoiximan logo eeep

Νις - Μετς

2-3 γκολ

1.95


stoiximan logo eeep

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ

3-5 γκολ

1.62


stoiximan logo eeep

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ

3-5 γκολ

1.62


stoiximan logo eeep

Κηφισιά - Άρης

G/G

1.78


stoiximan logo eeep

Μίλαν - Μπολόνια

2-3 γκολ

1.95


stoiximan logo eeep

Μαρσείγ - Μονακό

G/G

1.57


stoiximan logo eeep



Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

223 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

© Copyright 2024. Kouvadomania.gr

Η Kouvadomania.gr δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα, προβλέψεις στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Kouvadomania.gr συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.gr, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

eeep-footer-kouvadomania-mobile

21+

  • Facebook
kethea-logo
eeep-footer-kouvadomania-desktop_final
bottom of page