top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Λιθουανία – Ελλάδα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις


Λιθουανία Ελλάδα ενισχυμενες αποδόσεις

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Λιθουανία (15:40) στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας εξασφάλισε θέση στους «16» της διοργάνωσης με ρεκόρ 2-1 και πλέον συνεχίζει στον 10ο όμιλο, μαζί με ΗΠΑ (3-0), Λιθουανία (3-0) και Μαυροβούνιο (2-1).


Στην πρεμιέρα της Β’ φάσης περιμένει η Λιθουανία, με την Εθνική ομάδα να ψάχνει τη νίκη που θα τη βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα νοκ άουτ.


Στην πρώτη φάση η «γαλανόλευκη» κατά σειρά νίκησε την Ιορδανία (71-92), ηττήθηκε από τις ΗΠΑ (81-109) και υπέταξε τη Νέα Ζηλανδία (83-74) με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο με κορυφαίο τον Ιωάννη Παπαπέτρου (27 πόντοι) ανατρέποντας το -15 που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο 20λεπτο.


Στους τρεις αγώνες ως τώρα στη διοργάνωση ο Παπαπέτρου είναι πρώτος σκόρερ (16.3 μ.ο πόντων), με τον Παπαγιάννη να είναι πρώτος σε αξιολόγηση (17) και ριμπάουντ (5.7), ενώ πρώτος πασέρ ο Τόμας Γουόκαπ (7.7).


Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Λιθουανία, ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως «έχουν αρκετά σημεία αναφοράς στην περιφέρεια και στο ζωγραφιστό. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε πολύ έτοιμοι και με αυταπάρνηση».


Λιθουανία – Ελλάδα 1(-7.5):1.84 2(+7.5):1.96


Το νέο εμπόδιο είναι η ομάδα του Κάζις Μακσβίτις που προκρίθηκε με το απόλυτο 3/3 και συνολικό +76 απέναντι σε Αίγυπτο (67-93), Μεξικό (96-66) και Μαυροβούνιο (71-91).


Οι Λιθουανοί που επίσης έχουν παραταχθεί με πολλές απουσίες στο τουρνουά, στηρίζονται στον «πύργο» Γιόνας Βαλαντσιούνας που έχει 13.7 πόντους και 10 ριμπάουντ στα τρία πρώτα παιχνίδια, με τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις να μετρά 5.3 ασίστ, ενώ καλύτερος σε αξιολόγηση είναι ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ΑΕΚ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (17.3), με 12.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ.


Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με νίκη της Ελλάδας (81-76), με τη «γαλανόλευκη» να έχει θριαμβεύσει και στην πιο πρόσφατη κόντρα, στο νοκ άουτ για τους «16» του Eurobasket (77-64).


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.


Το Μουντομπάσκετ όπως θα ήθελες να είναι...


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

13 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Kommentare


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page