top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Προγνωστικά [26/5] με 4 σημεία..


prognostika

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, καιρό έχουμε να ασχοληθούμε "σοβαρά" με ποδόσφαιρο και στοίχημα καθημερινές, αλλά η εμβόλιμη αγωνιστική σε Γερμανία είναι μια ευκαιρία.. πόσο μάλλον όταν έχει Derby απόψε μεταξί Dortmung και Bayern.. 4 σημεία έχω ξεχωρίσει και θα ασχοληθώ.. πάμε να τα δούμε..



ΑΟΥΕ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ X

Oμάδα έδρας η ΑΟΥΕ (2η καλύτερη έδρα στη Zweite) με μόλις 1 ήττα, μέτρια εκτός η Ντάρμσταντ, κάτι το οποίο φυσικά της στοιχίζει και την άνοδο.. δύσκολη αναμέτρηση αλλά όσες φορές και αν έκανα 2ες σκέψεις.. θεωρώ πως πολύ δύσκολα αυτό το παιχνίδι δεν θα κάτσει στο Χ.. ας ακούσω λοιπόν το ένστικτό μου..

Stoiximan 3.25


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ UNDER 3,5

To κλασικό Γερμανικό derby μεταξί Μπορούσια και Μπάγερν κρίνει πιθανός και φέτος τον τίτλο.. η Ντόρτμουντ θέλει πάση θυσία τη νίκη και τους 3 βαθμούς καθώς μόνο έτσι μπορεί να φτάσει σε απόσταση αναπνοής στον 1 βαθμό τη πρωτοπόρο Μπάγερν.. από την άλλη η Μπάγερν είναι με 4 βαθμούς μπροστά και αν αποφύγει το εμπόδιο του Signal Iduna Park τότε θα έχει κατακτήσει με το 1 πόδι τον τίτλο.. δύσκολη αναμέτρηση.. Ξέρω πως οι περισσότεροι απο εσάς περιμένετε πολλά γκολ.. αλλά ρε μάγκες σε ένα ματς τίτλου/φωτιά.. δεν θα προσέξουν άμυνες..; εσύ σαν προπονητής της μεν η της δε τι θα ζήταγες;; μαρέσει το Under 3,5 και θα το τιμήσω..


Όσον αφορά το Ντόρτμουντ – Μπάγερν, το Der Klassiker που θα στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα, στη Nοvibet -πέρα από τις υπόλοιπες αγορές- παίζει με NoviSpecials και ενισχυμένες αποδόσεις!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-4 ΓΚΟΛ

Τρένο που δεν έχει σταματημό είναι η Μπάγερ από το Λεβερκούζεν με το διπλό μέσα στο Γκλάντμπαχ να το επιβεβαιώνει.. άνετη επικράτηση με 1-3 και εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σήμερα απέναντι στη Βόλφσμπουργκ έχει δύσκολο έργο και η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική, ας μην ξεχνάμε πως οι Λύκοι είναι καλή ομάδα εκτός έδρας και δεν παραδίδονται εύκολα.. η επιλογή των 2-4 γκολ θεωρώ πως στοιχηματικά μας καλύπτει


ΒΕΡΝΤΕΡ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1Χ(Δ)

Τελευταίο χαρτί για τη Βέρντερ η αναμέτρηση στην έδρα της με την λαβωμένη Γκλάντμπαχ, το γεγονός πως η Γκλάντμπαχ είναι καλύτερη ομάδα οκ, το ξέρουμε..έλα όμως που η Βέρντερ παίζει σήμερα το κεφάλι της;; είναι με την πλάτυ στον τοίχο και αν δεν πάρει βαθμό/βαθμούς θα πρέπει σιγά σιγα να αποχαιρετά τη κατηγορία.. ρε μάγκες.. δεν μπορώ να αφήσω να πάει χαμένο το κίνητρο των γηπεδούχων οταν το 1Χ(Δ) έχει τόσο τίμια απόδοση..



Eσύ ποιός πιστεύεις θα κερδίσει το Derby στo Signal Iduna Park



21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

60 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page