top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Προγνωστικά Bundesliga 18/05


Γεια σας φίλοι αναγνώστες, τελευταία στροφή στη Βundesliga και το βλέμμα είναι στραμμένο στη μάχη της παραμονής, όπου τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο όριο και καίγονται για βαθμούς ώστε να αποφύγουν μπελάδες. Πάμε να δούμε την τριάδα σημείων που ξεχώρισε η ομάδα μας.


16:30 Ουνίον Βερόλινου - Φραϊμπουργκ

H Ουνιόν Βερολίνου βρέθηκε μια ανάσα από την παραμονή, ωστόσο είδε την Κολωνία να γυρίζει το ματς (από 0-2 σε 3-2) και να τη βάζει σε πολλές περιπέτειες. Ετσι, στην τελευταία στροφή κόντρα στη Φράιμπουργκ θέλει νίκη για να ελπίζει σε άμεση σωτηρία ή ισοπαλία για να «κλειδώσει» τη δεύτερη ευκαιρία. Σε περίπτωση ήττας και νίκη της Κολωνίας (με 2+ γκολ), τότε, θα πάρει τον δρόμο του υποβιβασμού. Σε κακό μομέντουμ οι Βερολινέζοι, δεν έχουν νίκη στα επτά τελευταία ματς, ενώ σε αυτό το διάστημα μετρούν πέντε ήττες. Στον αντίποδα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Κρίστιαν Στράιχ μετά τα 29 χρόνια προσφοράς του στη Φράιμπουργκ, η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ και χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς. Στο -1 την 7η θέση και αναζητά γκέλα της Χόφενχαϊμ για να βρεθεί στο Europa League (σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν κατακτήσει και το κύπελλο).

Εκτίμηση: X2 & Over 1.5 16:30 Βόλφσμπουργκ - Μαϊντζ Νίκη παραμονής πέτυχε η Μάιντς, η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Ντόρμουντ. Η ομάδα του Χένρικσεν εκμεταλλεύθηκε την κόπωση των Βεστφαλών, πήρε τεράστια νίκη, άφησε πίσω την Ουνιόν και θέλει ένα βαθμό κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Σε καλή κατάσταση, μετρά οκτώ διαδοχικά ματς αήττητη, γεγονός που της έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, οι «Λύκοι» ηττήθηκαν 2-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο κι έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Υπάρχουν κάποια σενάρια επιστημονικής φαντασία για ευρωπαϊκό εισιτήριο και στην 9η θέση, αν και το έργο της Βόλφσμπουργκ είναι αρκετά δύσκολο.

Εκτίμηση: X2 & Over 1.5 16:30 Χαϊντενχαϊμ - Κολωνία Το πιο δύσκολο έργο από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, έχει η Κολωνία. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ελπίζει και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων, μαζί φυσικά με δικό της «τρίποντο» στην έδρα της Χέιντενχαϊμ! Η ομάδα που εδρεύει στην πόλη που είναι χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Ρήνου, βρίσκεται στην 17η θέση και στο -3 από την Ουνιόν, την οποία κέρδισε με 3-2 την περασμένη αγωνιστική και πλέον μπορεί να ελπίζει στο… θαύμα. Σε περίπτωση που η ομάδα του Βερολίνου ηττηθεί εντός έδρας από την Φράιμπουργκ, η οποία «κυνηγάει» την έξοδο στην Ευρώπη και η Κολωνία επικρατήσει, καλύπτοντας τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων, τότε η Κολωνία θα παίξει στα μπαράζ.

Εκτίμηση: X2 & Over 1.5



Ουνίον Βερόλινου - Φραϊμπουργκ

X2 & Over 1.5

2.30


stoiximan logo

Βόλφσμπουργκ - Μαϊντζ

X2 & Over 1.5

1.95


stoiximan logo

Χαϊντενχαϊμ - Κολωνία

X2 & Over 1.5

1.72


stoiximan logo

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

358 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Commenting has been turned off.
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page