top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Προγνωστικά Champion League 05/03


Champions League προγνωστικά

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, Απόψε θα «σφραγιστούν» τα δύο πρώτα… εισιτήρια των προημιτελικών του Champions League. Στο Μόναχο παίζουν Μπάγερν - Λάτσιο και στο Σαν Σεμπαστιάν, Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν.


22:00 Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο

Η Μπάγερν Μονάχου καλείται να πετύχει την ανατροπή απόψε κόντρα στη Λάτσιο, στο μοναδικό ρεαλιστικό στόχο που φαίνεται να της έχει απομείνει στη σεζόν. Κι αυτό γιατί στην Bundesliga βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, ενώ στο Κύπελλο Γερμανίας έχει ήδη αποκλειστεί! Για την υπέρβαση και μία τεράστια πρόκριση θα παίξουν απόψε οι «λατσιάλι». Τον Μάρτιο του 2021 σε ματς για τη φάση των «16» και πάλι, καταγράφηκε η μοναδική επίσκεψη των Ρωμαίων στο Μόναχο. Τότε ηττήθηκαν με 2-1. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς της Μπάγερν Μονάχου σημειώθηκαν τουλάχιστον από τρία γκολ, ενώ σε όλα σκόραραν και οι δύο ομάδες. Μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις για την Μπάγερν, με τον Τόμας Τούχελ να βλέπει την καρέκλα του να… τρίζει. Εκτός για τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος Ουπαμεκανό και οι Κομάν, Μαζραουί, Μπούι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροβέλα και Πάτριτς.

Επιλογή: 3-5 γκολ


22:00 Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν

Για το «εισιτήριο» που θα τις δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα «μονομαχήσουν» απόψε Σοσιεδάδ και Παρί Σεν Ζερμέν στην “Reale Arena”. Το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε που ταξίδεψε στην χώρα των Βάσκων με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς από τις 7 Νοεμβρίου «τρέχουν» αήττητο σερί (14 νίκες - 6 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο τίτλος στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι σχεδόν εξασφαλισμένος και το βάρος πέφτει ακόμα μία χρονιά στην κατάκτηση της κούπας με τα «μεγάλα αυτιά». Στα αγωνιστικά, η συμμετοχή του Μαρκίνιος θα αποφασιστεί τελευταίας στιγμή, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός για δύο εβδομάδες. Τα… ρέστα της θα παίξει η Σοσιεδάδ με στόχο να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι τελευταίες ημέρες δεν κύλησαν ομαλά στο Σαν Σεμπαστιάν, καθώς μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Μαγιόρκα ήρθε και η ήττα με 3-2 από την Σεβίλλη στη LaLiga. Στα θετικά για τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ η επιστροφή του ηγέτη της ομάδας, Οϊαρθάμπαλ και του εξτρέμ Μπαρενετσέα.

Επιλογή: Under 9.5 συνολικές προσπάθειες στην εστία




Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο

3-5 γκολ

1.70


stoiximan logo

Ίντερ - Ατλέτικο

Under 9.5 προσπάθειες στην εστία

1.65


stoiximan logo

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


263 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comentarios


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page