top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Προγνωστικά Premier League 13/04


Προγνωστικά Premier League 13/04

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό πρόγραμμα της Premier League με την ομάδα μας να μελετάει τα σημεία των αναμετρήσεων και να ξεχωρίζει την αγαπημένη τριαδούλα.



14:30 Νιούκαστλ - Τότεναμ

Από τη βόρεια Αγγλία και συγκεκριμένα στο Νιουκάστλ ξεκινά η 33η αγωνιστική της Premier League. Οι «καρακάξες» υποδέχονται την Τότεναμ, η οποία θέλει μόνο τη νίκη, για να διατηρηθεί εντός της πρώτης τετράδας. Οι Λονδρέζοι με 60 βαθμούς βρίσκονται στην 4η θέση, ισοβαθμώντας με την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι με 47 βαθμούς βρίσκονται εκτός των υψηλών στόχων που είχαν θέσει και πλέον «κυνηγούν» την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο δεν διαμορφώνουν εκείνοι τη μοίρα τους. Στους οκτώ τελευταίους αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας σκόραραν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον ένα γκολ! Με 4-1 επικράτησαν οι Λονδρέζοι στο πρώτο ματς του πρώτου γύρου.

Εκτίμηση: 3-5 γκολ 17:00 Μάντσεστερ Σίτι - Λούτον

Στην «κούρσα» τίτλου για τρεις που διεξάγεται στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μόνο το «τρίποντο» σήμερα κόντρα στη Λούτον στο “Etihad”. Οι «πολίτες» με 70 βαθμούς βρίσκονται στο -1 από την Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, την ώρα που διαθέτουν την τρίτη καλύτερη διαφορά τερμάτων με +40. Στο +51 οι «κανονιέρηδες» και στο +42 οι «κόκκινοι». Παράλληλα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που την Τετάρτη παίζει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών με την Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει τους τρεις βαθμούς, για να βάλει… πίεση στους άλλους δύο διεκδικητές, που αγωνίζονται αύριο. Η Μάντσεστερ Σίτι σκοράρει 2,29 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δημιουργεί 2,58 ευκαιρίες κατά μέσο όρο! Εντός της ζώνης του υποβιβασμού οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από τη νίκη με 2-1 από την Μπόρνμουθ.

Εκτίμηση: 3-5 γκολ


19:30 Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γ.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εικόνα της η Γιουνάιτεντ, ωστόσο βρέθηκε κοντά σε μια μεγάλη νίκη. Το γκολ του Σαλάχ της στέρησε το τρίποντο, αφού η ομάδα του Τεν Χαγκ έμεινε στο 2-2 με τη Λίβερπουλ. Στόχος της να παραμείνει στην εξάδα, όμως οι ανταγωνιστές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Χωρίς νίκη στα τρία εκτός τελευταία παιχνίδια, όπου έχει δεχθεί οκτώ γκολ. Η Μπόρνμουθ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λούτον εκτός έδρας, με συνέπεια να μην πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις. Τέλος στο αήττητο των πέντε αγώνων, το οποίο και την εκτόξευσε βαθμολογικά. Στα πέντε πιο πρόσφατα εντός με τη Μάντσεστερ μετρά τέσσερις ήττες και μόλις μια νίκη.

Εκτίμηση: G/G & Over 2.5



Νιούκαστλ - Τότεναμ

3-5 γκολ

1.65


stoiximan logo

Μάντσεστερ Σίτι - Λούτον

3-5 γκολ

1.65


stoiximan logo

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γ.

G/G & Over 2.5

1.65


stoiximan logo


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

252 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Commentaires


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page