top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Προγνωστικά Super League 28/09


Προγνωστικά στοιχήματος Super League

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, ΤΑΜΕΙΟ χθες στη Super League με 3/3... Σήμερα ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τα βλέμματα στρέφονται σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια, όπου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, αντίστοιχα ενώ το πρώτο σε σειρά παιχνίδι είναι αυτό του Πανσερραϊκού με τα Γιάννινα στις Σέρρες.


17:30 Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Τα θετικά αποτελέσματα θέλουν να συνεχίσουν τα "λιοντάρια" τα οποία παραμένουν αήττητα 4 συνεχόμενα παιχνίδια μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό και έχει σκοράρει και στα 4 απο αυτά. Από την άλλη ο ΠΑΣ από τα Γιάννινα μετά την νίκη της πρεμιέρα με 3-0 επί της Κηφισιάς μετρά 4 άσχημα αποτελέσματα με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στοιχηματικά οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες με μικρό προβάδισμα στον Πανσερραϊκό.

Εκτίμηση: 2-4 γκολ


20:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να σπάσει μια παράδοση έξι χρόνων, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βγάλει αντίδραση πραγματοποιώντας μία εμφάνιση – δήλωση, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο με 2-1 και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς το 2017 καταγράφεται το τελευταίο τους «διπλό» στην Αρκαδία. Έκτοτε, μετρούν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στα αγωνιστικά για το «τριφύλλι», εκτός αποστολής έμειναν ο Αϊτόρ, ο Μάγκνουσον και ο Βαγιαννίδης, ενώ επέστρεψε ο Βέρμπιτς. Για τους γηπεδούχους, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στους Τζουκάνοβιτς, Βίκο και Αλάγκμπε.

Εκτίμηση: Χ2 & Over 1.5


21:00 ΑΕΚ - Ατρόμητος Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση φιλοξενεί τον Ατρόμητο, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την άκρως επιτυχημένη «διαβολοβδομάδα» που είχε να διαχειριστεί κόντρα σε Μπράιτον και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα ψάξει την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες, μετά από τέσσερις αγώνες που έχει δώσει για τα προκριματικά του Champions League, αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Μουκουντί, όσο και ο Χατζισαφί. Αντίθετα, παραμένει εκτός ο Βίντα, ενώ Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Πινέδα και Μοχαμαντί. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά ο «δικέφαλος αετός» κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ στις τρεις από αυτές σημειώθηκαν τρία γκολ και πάνω.

Εκτίμηση: 3-5 γκολ




Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

2-4 γκολ

1.57


stoiximan

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

X2 & Over 1.5

1.65


stoiximan

ΑΕΚ - Ατρόμητος

3-5 γκολ

1.72


stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

263 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comentarios


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page