Πρόταση Match Combo στο ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ με απόδοση 126!

Έγινε ενημέρωση: 11 Φεβ 2020Μεγάλο ντέρμπι απόψε στη Θεσσαλονίκη (19:30) και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το δελτιάκι που θα ρίξω στον Stoiximan που μου δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού πολλών επιλογών σε ένα δελτίο (match combo)


Aρχικά για να σας κάνω να γουστάρετε μιλάμε για απόδοση 126! καλό;;; Πάμε να τα δούμε λοιπόν παρέα.. τις επιλογές μου.. 1η επιλογή είναι το G/G

Θεωρώ πως το παιχνίδι θα έχει γκολ κι από τις 2 ομάδες, άλλωστε οι τελευταίες αναμετρήσεις μεταξί τους έχουν γκολ κι από τις δυο πλευρές.. Ένινγκ και Φερέϊρα θα κυνηγήσουν γκολ!


2η επιλογή Κόρνερ στον αγώνα Over 9.5


Άρης και ΠΑΟΚ είναι ομάδες που αγαπούν τα κόρνερ.. δεν είναι τυχαίο πως ο Άρης έχει στα τελευταία 4 παιχνίδια του συνολικά στον αγώνα πάνω από 10 κόρνερ.. Γιατί όχι και σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα βοηθήσει..


3η επιλογή (Κάρτες επιλογή παιχτών)


Έχω επιλέξει Σάσα, Βέλεθ, Μάτος και Γιαννούλη... Γενικότερα θα δούμε πολλές κάρτες σήμερα και ίσως δούμε και κόκκινη.. Σάσα και Βέλεθ είναι γνωστοί "μάγκες" μέσα στο γήπεδο και θα παίξουν σκληρά, έφαγαν κάρτα στο πρώτο παιχνίδι, θα φάνε και σήμερα.. Μάτος είναι σκληροτράχηλος, έφαγε στο πρώτο παιχνίδια, θα φάει και σε αυτό.. Γιατί επέλεξα και Γιαννούλη;; Είναι λογικά στην πλευρά του ανεβασμένου Φετφατζίδη και δύσκολα θα την γλιτώσει.. Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! Τη δυνατότητα των παραπάνω επιλογών θα τη βρείς στη πλατφόρμα του Stoiximan.gr159 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων