top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Σάββατο [15/2] με πολλές επιλογές!


Γειά σας φίλοι μου.. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι πλούσιο επιτρέποντας με, να επιλέξω με άνεση κάποια σημεία για να μοιραστώ με εσάς.. Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου..

ΛΕΤΣΕ - ΣΠΑΛ 2-4 ΓΚΟΛ

Μεγάλο ντέρμπι στη μάχη για τη σωτηρία, μια μάχη που η Λέτσε με τα τελευταία της αποτελέσματα δείχνει ικανή να την κερδίσει.. η Σπάλ είναι ομάδα μαχητική που δεν μασάει να παίζει επιθετικά ακόμη και εκτός έδρας.. στοιχηματικά το κλείνουμε την επιλογή 2-4 γκολ


ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΓΚΕΤΣΕΠΕ UNDER 2.5

Δεν σκοράρουν ούτερ με αίτηση, δεν τρώνει εύκολα γκολ, η προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξί τους είναι under.. ε θα το τιμήσουμε..


ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 3-5 ΓΚΟΛ

Παιχνίδι που πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και πως θα δούμε τουλάχιστον 3 γκολ, η Άουσμπουργκ σε 10 εντός έδρας παιχνίδι σχεδόν βάζει και δέχεται 2 γκολ, ενώ και από την άλλη πλευρά όλα συνηγορούν στο over 2.5 καθώς η Φραϊμπουργκ εκτός έδρας σκοράρει και τα φέρνει τα overάκια..


ΛΕΙΨΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. 3-5 ΓΚΟΛ

H Λειψία αυτοκτονεί στην κυριολεξία φέτος.. δεν έχει νίκη στα τελεταία 4 παιχνίδια της και η υπόθεση πρωτάθλημα δυσκολεύει σημαντικά με τη Μπάγερν να έχει σκαρφαλώσει τη πρώτη θέση.. από την άλλη η Βέρντερ είναι χαμηλότερης δυναμικής αλλά είναι πολύ πιθανό το σενάριο να σκοράρει απόψε.. στοιχηματικά με τα 3-5 γκολ είμαστε οκ..


ΠΑΝΤΕΜΠΟΡΝ - ΧΕΡΤΑ G/G

H χειρότερη άμυνα εντός έδρας με μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει εκτός.. g/g


ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 2.5

Διαβάζοντας και μόνο το όνομα των ομάδων ο νούς πάει στο over.. Τώρα αν σκεφτείς πως η Χόφενχαϊμ είναι σε φόρμα και πως η Βόφσμπουργκ φέτος σκοράρει σε όλα τα εκτός.. τ ότε κουμπώνει ακόμα καλύτερα η επιλογή και μάλιστα σε τίμια απόδοση..


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ OVER 2.5

Πιστεύω πως για να κερδίσει η Μπαρτσελόνα την φορμαρισμένη Χετάφε που έχει 4 νίκες απανωτές.. θα πρέπει να σκοράρει 2 με 3 γκολ.. η Χετάφε πιστεύω θα βρεί κενό για γκολ, όπως και να έχει δεν αφήνω αυτή την απόδοση για αυτό το παιχνίδι να πάει χαμένη..


ΑΕΛ - ΠΑΟΚ UNDER 10,5 KΟΡΝΕΡ

Δεν θα έχει πολλά κόρνερ η αναμέτρηση κατα τη γνώμη μου.. αν και η μπουκ βλέπουν το αντίθετο απο εμένα.. θεωρώ πως δύσκολα θα περάσουν συνολικά τα 10 κόρνερ οι ομάδες..


ΤΒΕΝΤΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2-4 ΓΚΟΛ

Κλείνω τις προβλέψεις μου με το συγκεκριμένο σημείο που θα κλείσει αρκετά δελτία μου..

Stoiximan 1,55 Καλή μας επιτυχία παίδες και μην ξεχνάτε να βλέπετε τα Quick Bet καθημερινά αλλά και τις προτάσεις MatchCombo που πρώτη έφερε η σελίδα μας..



74 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page