Σάο Πάολο - Φλουμινένσε με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr


pamestoixima promo

Ο Ιούλιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power July στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα! Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!


Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 17/07 στα Virtuals+ το Power July συνεχίζεται με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ* στα χαμένα στα Virtuals+! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!


Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Βραζιλίας, με την Σάο Πάολο να υποδέχεται τη Φλουμινένσε σ’ ένα σπουδαίο ματς, το οποίο το ζεις με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!


Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.


*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.


**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.


«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

4 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων