top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Τελευταίο χαρτί για τη Μίλαν με Fantasy τουρνουά μόνο στη Stoiximan!


Milan Stoiximan Promo

Το Champions League συνεχίζεται με αμέτρητα ειδικά παικτών στη Stoiximan και Fantasy για τα βραδινά ματς με 20.000€* εγγυημένα!


Σπουδαία αναμέτρηση την Τετάρτη στο 'San Siro' όπου η Μίλαν υποδέχεται την Πόρτο. Με τρεις ήττες τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, οι 'ροσονέρι' παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στο Group B (Λίβερπουλ 9, Ατλέτικο 4, Πόρτο 4) για τις θέσεις 2-3. Έχουν πάντως καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Τορίνο, που τους διατηρεί στην κορυφή της Serie A παρέα με τη Νάπολι. Η Πόρτο είναι σκληρό καρύδι. Παρά τον αποκλεισμό από τη Σάντα Κλάρα στο League Cup, μετράει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συγκατοικεί στην κορυφή με τη Σπόρτινγκ.


Οι Πορτογάλοι θα παίξουν και για την ισοπαλία, η Μίλαν δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Θα πιέσει από το ξεκίνημα και θα ψάξει ένα γκολ που θα προσφέρει γρήγορο προβάδισμα και την διαχείριση του αγώνα με ευνοϊκότερες προϋποθέσεις. Ο Ζιρού παρέχει δύναμη και εμπειρία στη γραμμή κρούσης, αλλά και πλεονέκτημα στον αέρα.

Η πιθανότητα να σκοράρει ο Γάλλος διεθνής φορ με κεφάλια στην αναμέτρηση του 'San Siro' σε απόδοση 8.50 στη Stoiximan.

Ποιος να το περίμενε, αλλά εξαιρετικά κρίσιμο είναι και το παιχνίδι της Σέριφ με την Ίντερ για το Group D. Οι Μολδαβοί είναι στην 1η θέση με 6 βαθμούς -όσους και η Ρεάλ- με τους 'νερατζούρι' να ακολουθούν στους 4. Επομένως η μεταξύ τους κόντρα στο Τιρασπόλ είναι τέτοια που μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στον όμιλο.


Η Σέριφ θα περιμένει πίσω από τη μπάλα και θα ψάξει την κόντρα. Είναι ικανότατη στις αντεπιθέσεις και μπορεί να βρει χώρους για να απειλήσει. Η Ίντερ έχει σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα, η μπάλα θα είναι στα δικά της πόδια και η ευχέρεια που παρουσιάζει στη δημιουργία υπόσχεται ευκαιρίες στην περιοχή των γηπεδούχων.


Δύσκολα θα κρατήσει η άμυνα της Σέριφ παίκτες όπως οι Τζέκο, Μαρτίνες, Κορέα, Μπαρέλα και Τσαλχάνογλου. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με νικήτρια την Ίντερ, συναντάμε στο 2.75 της Stoiximan.


Όσον αφορά τα Fantasy τουρνουά της Stoiximan, υπάρχουν 5 για τις αποψινές αναμετρήσεις, με… ναυαρχίδια το Fantasy για για τα 6 ματς των 22:00 με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€*!


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμoύ & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

41 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page