top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Τριαδούλα Πέμπτης 16/05


Γεια σας φίλοι αναγνώστες, Πέμπτη σήμερα με σημανττικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Θα ασχοληθούμε με Primera και με Play Off από το νησί. Πάμε να δούμε την τριάδα σημείων που ξεχώρισε η ομάδα μας.


22:00 Λιντς - Νόριτς

Η Λιντς υποδέχεται τη Νόριτς στη ρεβάνς του 0-0 για τα Playoffs ανόδου στην Premier League. Τα «Παγώνια» τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ πίσω από Λέστερ και Ίπσουιτς και καλούνται στους «τελικούς» να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Ωστόσο, η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε συμπλήρωσε πλέον επτά αγώνες με απολογισμό μόλις μία νίκη, αλλά και τέσσερις ήττες, ενώ στο «Έλαντ Ρόουντ» δεν έχουν κερδίσει στα τρία τελευταία. Τα «καναρίνια» έκαναν ένα εντυπωσιακό τρομερό δεύτερο μισό στη σεζόν και με σύμμαχο την έδρα τους, εξασφάλισαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στην Premier League. Στο πρώτο ματς ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Εκτίμηση: 2-3 γκολ 22:30 Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ Την ευκαιρία να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από την Χιρόνα έχει απόψε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν την Αλμερία στην Ανδαλουσία και με νίκη θα «κλειδώσουν» την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στα αγωνιστικά, ο Τσάβι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκιντογκάν και στους τραυματίες Ντε Γιόνγκ, Γκάβι και Μπαλντέ. Τον δρόμο του υποβιβασμού προς την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου έχει πάρει η Αλμερία. Οι “Indalicos” με 17 βαθμούς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού, έχοντας εξανεμίσει όλες τις ελπίδες τους για παραμονή στη LaLiga. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πεπέ Μελ είναι μαχητική σε όλες τις αναμετρήσεις, θέλοντας να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί. Πέρσι, η Αλμερία ήταν αυτή που πανηγύρισε όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο “Power Horse Stadium”, επικρατώντας με 1-0.

Εκτίμηση: Under 3.5 23:00 Σοσιεδάδ - Βαλένθια Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στη Χώρα των Βάσκων, όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαλένθια. Αμφότερες, θέλουν να προσθέσουν τους τρεις βαθμούς στο… σακούλι τους, ωστόσο, για διαφορετικό λόγο η κάθε μία. Οι γηπεδούχοι με 54 βαθμούς βρίσκονται στην 7η θέση, καταλαμβάνοντας μέχρι στιγμής το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Europa Conference League. Εφόσον επικρατήσουν θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους στο Europa League. Την τελευταία της… ζαριά θα ρίξει απόψε η Βαλένθια, η οποία καλείται να καλύψει διαφορά έξι πόντων για να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν. Οι «νυχτερίδες» πάντως δεν δείχνουν να το θέλουν και τόσο πολύ μετά και τις πρόσφατες εμφανίσεις τους, καθώς μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: 2-3 γκολ



Λιντς - Νόριτς

2-3 γκολ

1.98


stoiximan logo

Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ

Under 3.5

1.65


stoiximan logo

Σοσιεδάδ - Βαλένθια

2-3 γκολ

1.95


stoiximan logo


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

87 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Commenting has been turned off.
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page