top of page

10 σημαντικές ποδοσφαιρικές στιγμές 2022 (Ανασκόπηση)


Αθλητική ανασκόπηση 2022

Γειά σας φίλοι αναγνώστες, άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και παρέα θα θυμηθούμε τις 10 σημαντικότερες ποδοσφαιρικές στιγμές της χρονιάς! Ας ξεκινήσουμε... ΥΓ. Η σειρά είναι τυχαία 1. Χρυσή Μπάλα Καρίμ Μπενζεμά Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην τρομερή χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης και ο MVP της «βασίλισσας» τόσο για την κατάκτηση της La Liga, όσο και για το Champions League

Αθλητική ανασκόπηση 2022

2. O Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Ελλάδας Η χρονιά που κλείνει σημαδεύτηκε και από την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους. Ύστερα από οκτώ χρόνια οι «πράσινοι» κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ με το «χρυσό» γκολ του Αϊτόρ.

Αθλητική ανασκόπηση 2022

3. Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια To 2022 είναι χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ! Τα 19 χρόνια προσφυγιάς έλαβαν τέλος και η «Ένωση» επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο της σπίτι!


4. Κατάκτηση πρωταθλήματος Ιταλίας Μίλαν Τα 11χρόνια που έμεινε μακριά από την κορυφή της Serie A έμοιαζαν με μια αιωνιότητα για τα δεδομένα της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» με εξαιρετική εικόνα αλλά και λίγο θρίλερ κατά τη διάρκεια της κούρσας «έσπασαν» την κατάρα και με οδηγό τον Στέφανο Πιόλι επέστρεψαν στην κορυφή και κατέκτησαν το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Αθλητική Ανασκόπηση 2022

5. Mαρσέλο και Χάμες στο Ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Ολυμπιακού Το καλοκαίρι είχε μεταγραφικές βόμβες για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Μαρσέλο, ο οποίος ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» προκαλώντας «αμόκ» στον κόσμο της ομάδας που τον υποδέχτηκε με μοναδικό τρόπο. Τα «μπαμ» όμως δεν σταμάτησαν στον Βραζιλιάνο, που μετράει τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλον παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και τον πρώην συμπαίκτη του Μαρσέλο στη «βασίλισσα», Χάμες Ροντρίγκες, που μέσα από τον Ολυμπιακό θα επιχειρήσει να κάνει restart στη μεγάλη καριέρα του.


6. O Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε, με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει τη "βόμβα" μέσω social media και φωτογραφιών.

"Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα", αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ.

7. Η μεταγραφή του Χάαλαντ στη Σίτι Με 1.5 τέρματα μ.ο ανα αγώνα ο Χάαλαντ αποτελεί σίγουρα την κορυφαία μεταγραφή ομάδας για το 2022... ο Νορβηγός πραγματικά είναι κατα την γνώμη μας ο πιο αποδοτικός παίχτης του 2022.

Αθλητική ανασκόπηση 2022

8. Ο Μέσι στην κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή Για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο Λιο Μέσι πήρε απο τα χέρια την Αργεντινή και την ανέβασε στην κορυφή του κόσμου.

9. Κορυφαίος σκόρερ της Εθνικής Γαλλίας ο Ζιρού Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο αρχισκόρερ στην Ιστορία της Εθνικής Γαλλίας, με το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πολωνία (φάση νοκ άουτ) στο Μουντιάλ 2022. Ίσως ο πιο υποτιμημένος σκόρερ της τελευταίας δεκαετίας, σπουδαίος παίχτης με καλές εμφανίσεις σε όσες ομάδες αγωνίστηκε και αγωνίζεται.

Αθλητική ανασκόπηση 2022

10. Πελέ Τα λόγια είναι περιττά, ο Πελέ έφυγε απο την ζωή και ράγισε η καρδιά όλων των φίλων της στρογγυλής Θεάς. Ο Πελέ για πολλούς είναι ο κορυφαίος παιχτης όλων των εποχών.. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με τίτλο Pele Did it first... Απολαύστε το...

Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους μας!

14 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page