top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Euro U21: Ημιτελικά με 3.25 και 4.10!


Euro U21 Stoiximan England U21

Η Αγγλία τελειώνει το «παραμύθι» του Ισραήλ, Ουκρανία έτοιμη για όλα κόντρα στην Ισπανία! Ανάλυση και προγνωστικά.


Η δράση στο Euro U21 συνεχίζεται με τις δύο αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης με φόντο το στοίχημα του τελικού. Στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η μάχη του Ισραήλ με την Αγγλία. Οι δυο τους συναντήθηκαν και στους ομίλους, με τα «τρία λιοντάρια» να επικρατούν 2-0. Ωστόσο το Ισραήλ διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία για την ώρα. Όχι μόνο πέρασε από το Group C αφήνοντας εκτός Γερμανία και Τσεχία, αλλά κατάφερε να αποκλείσει και την Γεωργία στα προημιτελικά.


Έπαιξε εξαιρετικά πίσω από τη μπάλα, κράτησε την αντίπαλο του στις μηδέν(!) on target τελικές και παρά την πίεση που δέχτηκε, έδειξε ψυχικά αποθέματα. Το 0-0 έμεινε και στην παράταση και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με το Ισραήλ να επικρατεί 4-3 στη διαδικασία.


Η Αγγλία είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Πέρασε «αέρα» από τη φάση των ομίλων και αντιμετώπισε την Πορτογαλία στα προημιτελικά. Το γκολ του Γκόρντον από ασίστ του Γκιμπς-Γουάιτ στο 34' ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης, χαρίζοντας την πρόκριση στην Αγγλία. Όσο δύσκολα δείχνει και το τελικό σκορ, καθώς η Πορτογαλία έψαξε επίμονα την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν ομάδα του Κέρσλι.


Πέρα από ποιότητα, η Αγγλία διαθέτει ένα ρόστερ με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Γκάρνερ, Άαρονς, Τζόουνς, Ράμσεϊ, Μαντουέκε, Σκιπ, Γκόρντον, Σμιθ Ρόου και Γκιμπς-Γουάιτ έχουν γράψει χιλιόμετρα στην Premier League και ξέρουν καλά από πίεση και πρωταθλητισμό.


Η μαχητικότητα του Ισραήλ είναι αξιοθαύμαστη, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με την Αγγλία είναι μεγάλη. Και κάθε τι άλλο πλην της επικράτησης του φαβορί θα συνιστά έκπληξη τεραστίων διαστάσεων. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Να σκοράρει ο Γκόρντον σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.


Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό (22:00) συγκρούονται Ισπανία και Ουκρανία. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με τους Ίβηρες να σκοράρουν στο 90' για το τελικό 2-2. Η Ισπανία είναι το δεύτερο φαβορί κατάκτησης του τροπαίου. Εντούτοις τα... χρειάστηκε στα προημιτελικά απέναντι στην Ελβετία.


Προηγήθηκε με τον Γκόμεθ στο 68', ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είδε τον Αμντουνί να σκοράρει για το 1-1. Ο Μιράντα ήταν αυτός που λύτρωσε την «furia roja» στο 103' της παράτασης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Δίκαιο με βάση την εικόνα της αναμέτρησης συνολικά.


Σπουδαία η Ουκρανία, «ξέρανε» τους Γάλλους στα προημιτελικά! Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 19' μετά το τέρμα του Τσερκί, ωστόσο πριν βγει το ημίχρονο είχε φτάσει στην ολική ανατροπή! Ο Σουντάκοβ με πέναλτι στο 32' ισοφάρισε και 12 λεπτά μετά βρήκε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από ασίστ του Μούντρικ.


Η Γαλλία πίεσε στο δεύτερο μέρος, όμως η Ουκρανία βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Μπονταρένκο στο 86', σφραγίζοντας μια θριαμβευτική πρόκριση. Ομάδα με αυταπάρνηση, πειθαρχημένη και με μπόλικη υπομονή αυτή του Ροτάν, μοιάζει ικανή για όλα.


Η Ισπανία έχει τον πρώτο λόγο. Όμως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στους Ουκρανούς και στη φάση των ομίλων. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι το φαβορί είναι επίφοβο και η επιλογή σημείου μοιάζει παρακινδυνευμένη. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Ισπανία Over 5,5 κόρνερ σε απόδοση 3.25 στο Bet Builder της Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

© Copyright 2024. Kouvadomania.gr

Η Kouvadomania.gr δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα, προβλέψεις στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Kouvadomania.gr συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.gr, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

eeep-footer-kouvadomania-mobile

21+

  • Facebook
kethea-logo
eeep-footer-kouvadomania-desktop_final
bottom of page