top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

EURO2020 PlayOff [Προγνωστικά 08/10]


Προγνωστικά Euro

Καλημέρα φίλοι αναγνώστες! Αρχίκα θα πρέπει να σας εξηγήσω για σήμερα κάποια πράγματα.. έχουμε 8 αναμετρήσεις για τα PlayOff του Euro2020 που θα γίνει το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά λοιπόν έχουμε 16 συμμετέχοντες σε αυτά τα Playoff που προήλθαν από το προηγούμενο Nations League (όχι το τρέχον που συμμετέχει και η εθνικη) και χωρίζονται σε 4 διαδρομές (Paths) ο νικητής κάθε path θα συμμετέχει στα τελικά του Euro2020 το καλοκαίρι του 2021! Το πιάσατε; Ωραία.. πάμε να δούμε τα σημεία που θα ασχοληθώ..

tip. Τα παιχνίδια είναι νοκ-αουτ


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

BΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1-2 ΓΚΟΛ

Η αναμέτρηση στο Vasil Lefski είναι Νοκ-Αουτ με τους Βούλγαρους να θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία πρόκρισης.. η Ουγγαρία φίλοι μου είναι μια εξαιρετικά δομημένη ομάδα με Ιταλό προπονητή που ξέρει πως να παίρνει τέτοια παιχνίδια.. Αν λοιπόν δούμε συνδυαστικά το γεγονός οτι η Βουλγαρία είναι ομάδα Under και η Ουγγαρία θα πάει να πάρει μια επαγγελματική πρόκριση τότε η επιλογή των 1-2 γκολ είναι η καλύτερη..

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ G/G

Για πολλούς η Ισλανδία είναι το φαβορί τους συγκεκριμένου Path.. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του Βουλγαρία - Ρουμανία..Είναι όμως πραγματικά το φαβορί; Με κακές εμφανίσεις στα τελευταία της παιχνίδια και πολλά γκολ παθητικό προσωπικά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.. η Ρουμανία είναι μια κλασσική δύναμη που δεν θα πάει στην αναμέτρηση με την ουρά στα σκέλια.. Γκολ περιμένω και από τις δυο ομάδες και μάλιστα σε καλή απόδοση

Stoiximan 2.02

ΒΟΣΝΙΑ - ΒΟΡ.ΙΡΛΑΝΔΙΑ OVER 4.5 Kαρτες

Και μόνο με μια πρώτη ανάγνωση των δυο αντιπάλω και το γεγονος πως το παιχνίδι είναι νοκ άουτ η πρώτη σκέψη που κάνω είναι.. σκληρό παιχνίδι με λίγα γκολ και πολλές κάρτες.. Στοιχηματικά θα πάω με το Over 4.5 κάρτες το οποίο πιστεύω θα έρθει με ευκολία.. ειδικά αν αρχίσουν από την αρχή οι μανούρες μεταξί των ατίθασων Βόσνιων και των σκληροπυρηνικών Ιρλανδών.. Το Under έχει άποψη καθώς ο Ντούσκο θα πάει έξυπνα να πάρει την πρόκριση αλλά η απόδοση δεν μαρέσει..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ 2-4 ΓΚΟΛ

Δυο εντελώς διαφορετικές ποδοσφαιρικές φιλοσοφίες συγκρούονται απόψε για μια θέση στον τελικό του path τους με τον νικητή να συναντά τον νικητή της αναμέτρησης Σκωτία - Ισραήλ.. Η Νορβηγία του Χάαλαντ είναι ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά και σκοράρει κατα ρυπάς στα επίσημα.. βέβαια δεν έχει και την καλύτερη άμυνα και αυτό θα πάει να εκμεταλευτεί η Σερβία.. Δύσκολο να βγάλει προγνωστικά.. η Νορβηγία θα σκοράρει.. Θα κάνει το ίδιο και η Σερβία; Δυσκολεύεται στα επίσημα να σκοράρει.. Στοιχηματικά με καλύπτει η επιλογή των 2-4 γκολ..


ΣΚΩΤΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ UNDER 2.5

Παω κατευθείαν στο ψητό της υπόθεσης, η Σκωτία έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια της, ενώ από την άλλη το Ισραήλ έχει να κερδίσει 4 συνεχόμενα..Η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται ιδιαίτερα σφιχτή με λίγα γκολ κατα τη γνώμη μου, με το under να παίζει σε σχετικά δίκαιες αποδόσεις..

Stoiximan 1.70



269 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page