top of page

H Super League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*


Novibet Promo

Έφτασε η ώρα η μπάλα να κυλήσει στο χορτάρι των ελληνικών γηπέδων! Αυλαία σηκώνει το Σάββατο η Super League και το εναρκτήριο λάκτισμα θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης (18:15). Βέβαια, τα βλέμματα όλων θα πέσουν στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης (20:30).


Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και την αγωνιστική φιλοσοφία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και ήρθαν ενισχύσεις σε όλες τις γραμμές, προκειμένου το σύνολό του να πρωταγωνιστήσει. Οι Λατίνοι Παλάσιος, Βιτάλ, ο Σουηδός Λούντκβιστ και ο Ισπανός Πέρεθ αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν ποιοτικά τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ιταλός Μπρινιόλι ήρθε για να δώσει λύσεις στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, ενώ οι Σάρλια και Κώτσιρας για να ενισχύσουν την άμυνα.


Ο Παναθηναϊκός στα φιλικά πανηγύρισε μια νίκη όλη κι όλη, την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία (3-2). Στα πιο δυνατά τεστ που έδωσε ηττήθηκε στην Τεργέστη από την Μίλαν (2-1) κι αναδείχθηκε ισόπαλος με ΑΠΟΕΛ (1-1) και Αστέρα Τρίπολης (1-1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».


Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 1:1.46 X:3.90 2:7.80


Ο Απόλλων γύρισε σελίδα, καθώς η διοίκηση εμπιστεύτηκε στον πάγκο τον Γιάννη Πετράκη, ενώ επεφύλαξε κι αρκετές εκπλήξεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ Μπρούνο Αλβες θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα, ενώ οι μεταγραφές των Λα Πάρα, Κάστρο και Μαρτίνες δεν περνάνε απαρατήρητες. Στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).


Στο Αγρίνιο, διεξάγεται μονομαχία δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων. Από τη μία ο Παναιτωλικός που θέλει να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες -σώθηκε στο τέλος- και να έχει μία ήρεμη χρονιά. Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης που επιθυμεί να επαναλάβει την είσοδό του στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Όσον αφορά την μεταξύ τους παράδοση αυτή είναι γεμάτη ισοπαλίες τα τελευταία χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, οι 5 από τις 6 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό έληξαν με 1-1, ενώ ένα διπλό μετράει ο Αστέρας Τρίπολης. Γενικότερα, για να βρει κάποιος νίκη της ομάδας του Αγρινίου πρέπει να γυρίσει στο 2016!


Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1:2.80 X:3.00 2:2.65


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.


Η Super League όπως θα ήθελες να είναι...


*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ


**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

2 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

© Copyright 2024. Kouvadomania.gr

Η Kouvadomania.gr δεν προσφέρει στοιχήματα ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, οποιουδήποτε είδους. Είναι αποκλειστικά ένα ενημερωτικό site που παρέχει συμβουλές για το στοίχημα, αυστηρά σε ενημερωτικό επίπεδο. προγνωστικά στοιχήματος, πάμε στοίχημα, προβλέψεις στοιχήματος, προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Kouvadomania.gr συνάπτει εμπορικές συμφωνίες με εταιρίες που παρέχουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των χωρών που προβάλλονται.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών είναι νόμιμη και δεν συνιστά αξιόποινη πράξη. Απολαύστε το στοίχημα με υπευθηνότητα.

Οι αποδόσεις σε παιχνίδια που υπάρχουν στην Kouvadomania.gr, προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των επισκεπτών του παρόντος ιστοχώρου και δεν αποτελεί εμπορική προώθηση/επικοινωνία των διαφημιζομένων.

eeep-footer-kouvadomania-mobile

21+

  • Facebook
kethea-logo
eeep-footer-kouvadomania-desktop_final
bottom of page