top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

H Super League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*



Novibet Promo

Με τρεις σπουδαίες μονομαχίες ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League το Σάββατο (27/11).


Αναμφισβήτητα τα περισσότερα βλέμματα θα στραφούν στους «Ζωσιμάδες», εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ (19:30). Ο νυν προπονητής της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης, επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Ήπειρο, όπου έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό. Η κατάσταση των δύο ομάδων και η αναγκαιότητά τους για θετικό αποτέλεσμα, προϊδεάζει για ένα συναρπαστικό παιχνίδι.


Ο ΠΑΣ είναι εκ των πρωταγωνιστών στην εκκίνηση και προέχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη (5-0). Φέτος, οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν από τους «μεγάλους» της λίγκας. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Έλληνα τεχνικού κέρδισε ΠΑΟΚ (1-0), Παναθηναϊκό (1-0), Άρη (5-0) και έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό (1-2).


O «δικέφαλος», μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο -6 από την 1η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, θέλει να επανέλθει στις νίκες για μην χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Η «Ένωση» στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στα Γιάννενα, μετράει τρεις νίκες (1-0, 4-0, 2-0), δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0), ενώ η πιο πρόσφατη ήττα της χρονολογείται το 2013 (2-0).


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1:4.84 X:3.62 2:1.93


Την ίδια ώρα στο «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων και Λαμία υπόσχονται παιχνίδι γεμάτος πάθος (19:30). Αμφότερες, δίνουν «μάχη» για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και να κάνουν βήματα προς την παραμονή. Στα αξιοσημείωτα του εν λόγω ζευγαριού, το γεγονός ότι η ομάδα της Φθιώτιδας αριθμεί πέντε διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ η πιο πρόσφατη επικράτηση του Απόλλωνα εντοπίζεται το 2017!


Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1:2.67 X:3.10 2:3.25


Ματς «θρίλερ» αναμένεται στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ατρόμητο (17:15). Οι Περιστεριώτες την περασμένη αγωνιστική έκαναν την υπέρβαση κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0) και πανηγύρισαν την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με καλύτερη ψυχολογία στο χορτάρι. Οι Αρκάδες μπροστά στο κοινό τους ψάχνονται (1-0-3) και σκοράρουν με το… σταγονόμετρο (2-5 γκολ).


Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1:1.98 X:3.44 2:4.88


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.


Η Super League όπως θα ήθελες να είναι...


*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ''ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ'' ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.


**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


38 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comentários


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page