top of page

Hamilton Vs Verstappen! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον τελευταίο αγώνα [ΕΡΤ, 15:00]


Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες, οκ.. είμαστε σελίδα που ασχολούμαστε αποκλειστικά με ποδόσφαιρό και προγνωστικά ποδοσφαίρου... Ποιος σου είπε όμως οτι δεν είμαστε λάτρεις κι άλλων αθλημάτων... και φυσικά του μηχανοκίνητου Αθλητισμού!

Πάμε να δούμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν γυρίσετε τους δέκτες σας στην ΕΡΤ στις 15:00 για να δείτε το γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.



Hamilton Verstappen


Χάμιλτον και Φερστάπεν θα δώσουν σήμερα στις 15:00 την μεγάλη μάχη για τον τίτλου του Παγκόσμιου πρωτάθλητη όντας ισόβαθμοι στην 1η θέση.

Βαθμολογία οδηγών [Top10]

  1. Μαξ Φερστάπεν - RED BULL RACING HONDA 369.5

  2. Λιούις Χάμιλτον - MERCEDES 369.5

  3. Βαλτέρι Μπότας - MERCEDES 218

  4. Σέρχιο Πέρες -RED BULL RACING HONDA 190

  5. Σάρλς Λεκλέρκ - FERRARI 158

  6. Λάντο Νόρις - MCLAREN MERCEDES 154

  7. Κάρλος Σάινθ - FERRARI 145.5

  8. Ντάνιελ Ρικιάρντο - MCLAREN MERCEDES 115

  9. Πιερ Γκασλί - ALPHATAURI HONDA 100

  10. Φερνάντο Αλόνσο - ALPINE RENAULT 77

Βαθμολογία κατασκευαστών

  1. MERCEDES 587.5

  2. RED BULL RACING HONDA 559.5

  3. FERRARI 307,5

  4. MCLAREN MERCEDES 269

  5. ALPINE RENAULT 149

  6. ALPHATAURI HONDA 120

  7. ASTON MARTIN MERCEDES 77

  8. WILLIAMS MERCEDES 23

  9. ALFA ROMEO RACING FERRARI 13

  10. HAAS FERRARI 0


Σειρά εκκίνηση στον αγώνα

Πρώτος θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος κατέκτησε χθές με αναγκαστική αλλαγή τακτικής την Pole Position. Δεύτερος ο Χάμιλτον ο οποίος δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο Q3, τρίτος ο Νόρις της McLaren ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Q3, τέταρτος ο Πέρεζ, πέμπτος ο Σάινθ, έκτος ο Μπότας.


Hamilton vs Verstappen


Tι συνέβη όμως με την αναγκαστική αλλαγή τακτικής της Red Bull;

Η ενδεδειγμένη γόμα ελαστικών για να εκκινήσει ένας πιλότος τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, έχοντας κάνει καλό χρόνο με αυτά στο FP2, είναι η μεσαία (κίτρινη).

Ωστόσο, ο Μαξ Φερστάπεν αύριο ξεκινά μεν από την pole position, αλλά με μαλακά ελαστικά (κόκκινη γόμα). Πρόκειται για μια αναγκαστική ανατροπή μεγατόνων στη στρατηγική της Red Bull, καθώς πιθανότατα έχει μειονέκτημα έναντι της Mercedes του Λιούις Χάμιλτον που εκκινεί με τη μεσαία γόμα.

Η εξήγηση βρίσκεται στο ότι ο Φερστάπεν στο Q2, στην πρώτη στροφή της πίστας έκανε βίαιο φρενάρισμα πληγώνοντας το εμπρός αριστερό ελαστικό του. Ο Φερστάπεν επέστρεψε στη συνέχεια με τη μαλακή γόμα κάνοντας τον ταχύτερο γύρο, αλλά αυτό σήμαινε πως ο Ολλανδός θα εκκινούσε τον αγώνα με αυτά τα ελαστικά, όπως ορίζουν οι κανόνες. Τώρα, ο Ολλανδός μένει να αξιοποιήσει το “χαρτί” της poll position και να μετατρέψει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα, κάνοντας καλύτερη εκκίνηση και ταχύτερους πρώτους γύρους για να χτίσει διαφορά ασφαλείας.



Perez Bottas

O ρόλος των TeamMates.

Σημαντικό ρόλο στον αγώνα θα παίξουν και οι teammates των διεκδικητών.. έτσι κι αλλιώς το γεγονός πως θα ξεκινήσουν με διαφορετική γόμα ελαστικών οι δυο αντίπαλοι Max [S], Lewis [M] οδηγεί σε διαφορετική στρατηγική.. σκεφτείτε λοιπόν ένας εκ των δυο να βρεθεί πίσω από εναν εκ των δυο team mates..Χωρίς να θέλω να προκαταβάλω, πιστεύω πως ο Verstappen με μαλακή γώμα θα μπει νωριτερα στα pit.

Σενάρια Τίτλου


Σενάριο #1 Ισοβαθμία με τους δύο οδηγούς να παραμένουν στους 369.5 πόντους. Σενάριο που λίγο-πολύ έρχεται σε περίπτωση σύγκρουσης και διπλής εγκατάλειψης. Τότε ο οδηγός της Red Bull Racing θα είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς έχει 9 νίκες έναντι 8 του οδηγού της Mercedes.


Σενάριο #2

Ισοβαθμία στους 371.5 πόντους. Αυτό μπορεί να συμβεί με τον Χάμιλτον στην ένατη θέση που δίνει 2 βαθμούς και τον Φερστάπεν στη δέκατη θέση που δίνει 1 βαθμό αλλά να παίρνει κι άλλον ένα χάρη στην επίτευξη του ταχύτερου γύρου. Κι εδώ πρωταθλητής είναι ο 24χρονος.


Σενάριο #3

Αν ο Φερστάπεν δει την καρό σημαία μπροστά από τον 36χρονο, ανεξαρτήτου θέσης, αυτόματα θα τον εκθρονίσει.


Σενάριο #4

Αν ο Χάμιλτον τερματίσει μπροστά από τον Φερστάπεν, όντας από την 1η έως την 8η θέση ή στη 10η, τότε είναι αυτόματα παγκόσμιος πρωταθλητής. Αν πάρει 1 βαθμό με τον αντίπαλό του πίσω του, αυτό σημαίνει πως ο Ολλανδός θα είναι εκτός δεκάδας άρα ακόμα κι αν πετύχει τον ταχύτερο γύρο, δεν θα πάρει έξτρα βαθμό για αυτόν.



21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

42 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page