top of page
Εικόνα συγγραφέαDanny

Kύπελλο και Τσουλού σήμερα! [Προγνωστικά 07/04]


Γειά σας φίλοι αναγνώστες, Τετάρτη σήμερα και στοιχηματικά θα ασχοληθώ με το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και με τις σπουδαίες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λίγκ.. Τα ματς που ξεχωρίζουν είναι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για το κύπελλο στις 19:00 και Μπάγερν - Παρί Σ.Ζ για το Τσουλού στις 22:00.. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μου..


21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ


[18:00] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

Ιστορική αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το ότι ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος το γνωρίζουμε.. όμως θεωρώ πως εκτός έδρας δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, οι Γιαννιώτες θα εμφανιστούν χωρίς άνχος και χωρίς ουσιαστικά να έχουν να χάσουν κάτι, αφού και έως εδώ που έφτασαν είναι επιτυχία.. Στοιχηματικά μου αρέσει η επιλογή των 2-3 γκολ..


[20:00] ΑΕΚ - ΠΑΟΚ G/G

Αναμέτρηση που πέρα από την σημαντικότητα της έχει κι άλλα κίνητρα απο πίσω.. και οι δυο ομάδες είναι λαβωμένες απο τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο εσωτερικό τους λόγο των κακών εμφανίσεων.. Αμυντικά και οι δυο έχουνε πολλά κενά.. θεωρώ πως θα σκοράρουν και οι δυο.. και μάλιστα απο τώρα σας λέω πως και στα δυο παιχνίδια θα περιμένω γκολ και από τις δυο πλευρές.. Για πρόκριση θεωρώ με πολύ μικρή διαφορά φαβορί τον ΠΑΟΚ..


21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι


[22:00] ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ 1

Θα μπορούσε να είναι ο φετινός (και πάλι) τελικός του Τσουλού οι δυο καλύτερες ομάδες των προημιτελικών έπεσαν μαζί (κρίμα).. Προσωπικά θεωρώ φαβορί πρόκρισης την Μπάγερν.. η απόδοση στον άσσο μαρέσει.. και θα το έχω 1 στα δελτία μου.. Τώρα να αιτολογήσω κιόλας.. είναι δυο ομάδες αποτελεσματικές, πανίσχυρες μπροστά με ωραία τακτική.ΟΜΩΣ η Μπάγερν έχει εμπειρία, έχει την κουλτούρα του νικητή και την φανέλα να περάσει επαγγελματικά από την Παρί..


[22:00] ΠΟΡΤΟ - ΤΣΕΛΣΙ 1Χ(Δ)

Συνεχίζουν οι μπουκ να υποτιμούν τους δράκους του Οπόρτο.. πολύ χαμηλή απόδοση στο διπλό.. η Τσέλσι δεν θα έχει εύκολο έργο κατα την γνώμη μου σε αυτό το ζευγάρι.. Θα πάω με το 1Χ σε διπλή ευκαιρία καθώς πιστεύω πως οι πορτογάλοι έχουν τις πιθανότητες τους..


Καλη επιτυχία σε όλους και μην ξεχνάτε να παίζετε υπεύθηνα!

"Ο παίζων χάνει και πίνων μεθά.. "

*Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

123 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Коментарі


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page