top of page

Πρόταση MatchCombo στο ΠAOK - Ολυμπιακός με απόδοση 250(!)


Προγνωστικά Στοιχήματος MatchCombo

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να δώσει νέο ενδιαφέρον στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου και του Ολυμπιακού να… ξεκόψει οποιαδήποτε κουβέντα περνώντας και από την Τούμπα! Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το αποψινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.


«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα».


Όπως στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια έτσι και τώρα σας έχω πρόταση MatchCombo με διαστημική απόδοση 250(!).. Μην ξεχνάτε όταν μιλάμε για τέτοιες αποδόσεις προφανώς μιλάμε και για fun bet.. Άλλωστε το στοίχημα είναι ωραίο ΜΟΝΟ όταν παίζετε υπεύθηνα.


Πριν ξεκινήσω με την πρόταση matchcombo ας δούμε κάποια σημαντικά για την αναμέτρηση.


Καλύτερη επίθεση vs καλύτερη άμυνα

Ο ΠΑΟΚ πορεύεται στο φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα έχοντας ως «όπλο» την επιθετική του λειτουργία. Με 40 γκολ υπέρ του ο «δικέφαλος» διαθέτει την καλύτερη επίθεση της λίγκας. Τα 13 εξ αυτών τα πέτυχε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Παράλληλα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίρνει πολλά και από το παιχνίδι του Άντριγια Ζίβκοβκοβιτς των 5 ασίστ! Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα της κατηγορίας. Μόλις εννιά φορές είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ ο Πέντρο Μαρτίνς. Αριθμός που αναγάγει τους Πειραιώτες στην κορυφαία άμυνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.


Η «παράδοση»

Σε ματς που έγιναν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο, οι Θεσσαλονικείς έχουν το… πάνω χέρι, μετρώντας 32 νίκες. Σε 17 περιπτώσεις ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του με τη νίκη, ενώ 16 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Στα τρία πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκε τουλάχιστον ένα γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με 2-0 προηγήθηκε στα πρώτα 45’ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, στο 35ο λεπτό στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι και το γκολ του Μασούρα, στο ματς του Μαΐου του 2021 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνουν αυτό το γκρουπ των αγώνων.


Σημαντικά Στατιστικά


- O Ολυμπιακός έχει εκτός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 7N - 2I - 0Η παραμένοντας αήττητος.


- Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 9 αγώνες. - Ο Τζάσμιν Κούρτις είναι 1ος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 13 γκολ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σκοράρει 9 φορές για τον Ολυμπιακό.



Πάμε τώρα να δούμε και την πρόταση MatchCombo που οδηγεί σε απόδοση 250(!)


1η επιλογή G/G:

Aν το παιχνίδι μπορέσει να ξεφύγει από το 0-0, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε γκολ και απο τις δυο πλευρές.. είτε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ είτε ο Ολυμπιακός ο αντίπαλος θα πιέσει για την ισοφάριση.


2η επιλογή Under 10.5 κόρνερ:

Θεωρώ πολύ δύσκολο συνδιαστικά να φτάσουν τα 11 κόρνερ οι δυο ομάδες.. άλλωστε δεν είναι κάτι που το συνηθίζουν έτσι κι αλλιώς φέτος.


3η επιλογή Under 6.5 κάρτες:

Θα έχει κάρτες; ναι πολύ πιθανό.. θα βγάλει ξένος διαιτητής 7 κάρτες; όχι.. το θεωρώ πολύ πολύ δύσκολο να συμβεί εκτός αν έχουμε μανούρες.


4η επιλογή παίχτες που θα αντικρίσουν κάρτα:

2 παίχτες από κάθε ομάδα έχω ξεχωρίσει και πάντα με βάση το τι περιμένω να δω μέσα στο γήπεδο. Μιχαηλίδης & Ινγκασον[ΠΑΟΚ] Ο Μιχαηλίδης στα ντέρμπι μας έχει συνηθίσει να αντικρίζει κάρτα στο παιχνίδι.. λίγο το πάθος λίγο η απειρία.. ο Ινγκασόν στα ντέρμπι είναι ταύρος και το πάθος του τον οδηγεί πολλές φορές σε επικίνδυνα μαρκαρίσματα.

Ο.Μπα & Εμβιλά[Ολυμπιακός] Σε θέσεις κλειδιά και οι δυο παίχτες με πολλές πιθανότητες να βρεθούν σε στιγμές που θα χρειαστεί να κάνουν σκληρό μαρκάρισμα ή να κόψουν αντεπίθεση.


Πάμε να δούμε το σύνολο και καλή μας επιτυχία! ... Εννοείτε πως μπορείτε να αφαιρέσετε/προσθέσετε επιλογές αν δεν συμφωνείτε με τις δικές μας!



Oι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.


«21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα».

244 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page