top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

Stoiximan Master Daily: Επιστρέφει με Γεωργία-Ελλάδα!


Stoiximan Promo

Η κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής (9/10, 21:45) είναι στη Stoiximan με εκατοντάδες επιλογές, Fantasy Player Bets & Stoiximan Master στα Προκριματικά του Μουντιάλ!


Την μεγαλύτερη μάχη της μέχρι την επόμενη, δίνει η Ελλάδα στο 'Batumi Stadium'. Εκεί όπου αντιμετωπίζει τη Γεωργία για το Group B της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Με τρεις ισοπαλίες και τη μεγάλη νίκη επί της Σουηδίας, η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ είναι η μόνη αήττητη στον όμιλο. Ωστόσο υπολείπεται τριών βαθμών της 2ης Σουηδίας και επτά της πρωτοπόρου Ισπανίας, που έχει όμως δύο παιχνίδια περισσότερα.


Ο Ολλανδός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει απουσίες, κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έτσι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 3-5-2, δίνοντας φανέλα βασικού στον Αλεξανδρόπουλο. Η Γεωργία είναι καλύτερη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Και ο μοναδικός βαθμός που έχει κατακτήσει στον όμιλο ήταν στο 1-1 με την Ελλάδα στην Τούμπα. Το ματς στο Μπατούμι δεν θα είναι εύκολο, αποτελεί όμως μια must win διαδικασία προκειμένου οι ελπίδες της Ελλάδας για πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ να μείνουν ζωντανές.



O Φαν'τ Σιπ προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Μασούρα και Δουβίκα στην επίθεση. Ο ρόλος του πρώτου θα είναι πιο σύνθετος, κινούμενος περιφερειακά, τη στιγμή που ο φορ της Ουτρέχτης έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα πρώτα του παιχνίδια με την εθνική ομάδα. Παίζει καλά με την πλάτη στην εστία, ξέρει να κινείται στο χώρο σε σωστό timing και συχνά καταφέρνει να βρεθεί σε θέση βολής. Διαθέτει ανεπτυγμένο το ένστικτο του σκόρερ και είναι αυτός που μπορεί να δώσει τις λύσεις απέναντι στην άμυνα της Γεωργίας. Η πιθανότητα να πετύχει έστω ένα γκολ ο Δουβίκας στο 'Batumi Stadium', σε απόδοση 3.40 στη Stoiximan.


Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν πίσω από τη μπάλα, η άμυνα αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα τους και ξέρουν πως θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν και το σκληρό παιχνίδι για να υπηρετήσουν το πλάνο τους. Επιλογή που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά φάουλ και παρατηρήσεις του Λιθουανού ρέφερι Ρούμσας. Το ενδεχόμενο να φτάσει η Γεωργία πρώτη στις 4 κάρτες στο ματς, προσφέρεται σε απόδοση 4.70 στη Stoiximan.


Το Stoiximan Master Daily επιστρέφει!


Πόσο Master είσαι στις προβλέψεις; Με το Stoiximan Master Weekly να συνεχίζεται κάθε εβδομάδα, δίνοντας την δυνατότητα να κερδίσεις έως και 50.000€ εντελώς δωρεάν**, έρχεται ξανά και το Stoiximan Master Daily στη μορφή που είχε στο πρόσφατο Euro!


Στον αγώνα της ημέρας προβλέπεις σκορ και πρώτο σκόρερ και κερδίζεις έως και 10.000€ εντελώς δωρεάν**!



Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες. **Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

14 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

AEK - ΠΑΟΚ με 4.50!

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page